Prvi broj informativnih novina “Kronika Virovitičko-podravske županije” već ovog tjedna u svim domaćinstvima

U rukometno spektaklu pred 350 gledatelja Slatina poražena od Bjelovara
18.01.2014.
Slatina za Valentinovo dobiva ”Paviljon ljubavi”
20.01.2014.

Prvi broj informativnih novina “Kronika Virovitičko-podravske županije” već ovog tjedna u svim domaćinstvima

Prvi broj informativnih novina “Kronika Virovitičko-podravske županije” stići će na vašu adresu tijekom ovog tjedna. Župan Tomislav Tolušić u svojem uvodniku Kronike ukratko ju opisuje:

– Kronika Virovitičko-podravske županije tiskovina je čiji je cilj izvjestiti sve žitelje Virovitičko-podravske županije o svim bitnim događanjima koji se tijekom godine odvijaju na našem području, upoznati ih s radom županijskih vijećnika i Skupštine, s radom i projektima županijske uprave, s prirodnim i drugim ljepotama naše županije, te svim lijepim i uspješnim životnim pričama koje se događaju oko nas, ali ponekad teško nalaze put do svih naših mještana. Radeći ovaj posao pokušavamo maksimalno biti sa svojim narodom i riješiti sve probleme koji vas tište. Nadam se da će ove novine biti još jedan korak u povezivanju svih nas i da ćemo zajedničkim snagama krčiti put u bolju budućnost.- dodao je Tolušić.

U prvom broju možete saznati sve o nadolazećem sajmu Viroexpo, upoznati županijske vijećnike VI. saziva Županijske skupštine te pročitati razgovore sa saborskim zastupnikom Josipom Đakićem i predsjednicom Skupštine Ana-Marijom Petin.

Tema prvog broja je školstvo na području Virovitičko-podravske županije te tim povodom donosi razgovor s pročelnicom Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Vesnom Šerepac, ravnateljem OŠ Suhopolje Antom Škraba, te učiteljicom u PŠ Orešac Violetom Drvenkar.

Kronika će izlaziti četiri puta godišnje, a sljedeći broj možete očekivati već krajem travnja 2014. (vpz.hr)

IMG_3526

Skip to content