“Prosinac u Slatini” – upaljena i druga adventska svijeća

Sveti Nikola posjetio djecu u slatinskom kinu
06.12.2016.
UOSI Slatina obilježila Međunarodni dan osoba sa invaliditetom
06.12.2016.

“Prosinac u Slatini” – upaljena i druga adventska svijeća

U Slatini je ovu nedjelju, 4. prosinca upaljena i druga adventska svijeća. Kako je, u ove godine bogatom programu Turističke zajednice Grada Slatine i najavljeno, svaka adventska nedjelja biti će popraćena programom na pozornici na središnjem gradskom trgu  kod fontane.

Večeras su okupljeni građani imali priliku uživati u nastupu mališana iz Dječjeg kutka „Veseli sat“ Novi Senkovac, Zbora mladih SLAVIS i KUD-a DIKA Slatina koji otpjevali nekoliko prigodnih pjesama.

Na Božićnom sajmu posjetitelji su mogli kupiti domaći proizvodi školskih zadruga i slatinskih kreativnih obrtnika, licitara i medara.

I ovu nedjelju, za promrzle gledatelje, tijekom trajanja „Prosinca u gradu“ u kafićima: Ferrari, Vertigo, Fontana i Tena TZ Grada Slatine dogovorila je „Happy hour“ kada po promotivnim cijenama mogu kupiti kuhano vino i čaj, odnosno svake adventske nedjelje od 17:00 do 19:30 sati, te od 19.12. do 24.12. od 10:00 do 12:00 sati.

Pozivamo i vas iduću nedjelju, u isto vrijeme, na isto mjesto, a zabavljati će vas Gradska glazba Slatina i DND Slatina – Dječji kutak „Veseli sat“ Nova Bukovica.

Neki od mališana prošetali su do POU Slatina gdje su imali dogovoren susret sa sv. Nikolom koji je imao i poklon za svakoga od njih. O tome više pročitajte, a naravno da imamo i puno fotografija vaših najmlađih klikom OVDJE.

no images were found

Skip to content