Projekt Grada Slatine „Doživjeti stotu“ predstavljen u emisiji Plave TV

Doživjeti stotu: Održana druga akcija Nordijskog hodanja
02.07.2022.
DV Suncokret upisom 23 djece vrtićke i 7 djece jasličke dobi popunio svoje kapacitete za pedagošku 2022./23. godinu
06.07.2022.

Projekt Grada Slatine „Doživjeti stotu“ predstavljen u emisiji Plave TV

Ekipa Plave televizije jučer je u emisiji „Lokalno“ ugostila predstavnice projekta Grada Slatine „Doživjeti stotu“, magistru farmacije Jasenku Plantak Kotur iz Dijabetičke udruge Slatina i voditeljicu projekta Mariju Fumić iz Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine.

Tijekom razgovora s voditeljicom Ines Giba Jambrišak predstavile su projekt koji Grad Slatina provodi zajedno s projektnim partnerima Dijabetičkom udrugom Slatina i Gradskim društvom Crvenog križa Slatina.

Osim osnovnih informacija o projektu, tijekom emisije su rezimirane dosad provedene aktivnosti, odnosno tri javnozdravstvene akcije trijaže i dvije akcije nordijskog hodanja, ali i predstavile buduće aktivnosti među kojima su edukacije prve pomoći, samopregleda dojki te Škola nepušenja.

Sugovornice su se osvrnule na važnost odaziva što većeg broja građana na projektne aktivnosti koje će se nastaviti u rujnu, nakon ljetne stanke, te podizanje svijesti o sprečavanju i prevenciji nastanka malignih i kardiovaskularnih bolesti što i je cilj projekta.
(www.radioslatina.hr)

www.esf.hr.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Skip to content