Izmjene Plana nabave za 2015. godinu
15.04.2015.
Zelena čistka na dvadesetak lokacija 18. 4.
15.04.2015.
Izmjene Plana nabave za 2015. godinu
15.04.2015.
Zelena čistka na dvadesetak lokacija 18. 4.
15.04.2015.

Predstavljanje romana “Sudačka nadoknada”

Turistička zajednica Grada Slatine i Grad Slatina pozivaju Vas na predstavljanje romana Olivera Jukića: Sudačka nadoknada, u petak, 17.4.2015. godine u 20:00 sati u Hrvatskom domu u Slatini .
Medijski pokrovitelj je Radio Slatina, Slatinski informativni centar i Marinianis TV, a sponzor Mesoprerada d.o.o.Slatina.
Oliver Jukić rođen je 10. lipnja 1974. u Osijeku. S godinu dana s roditeljima dolazi živjeti u Slatinu gdje završava osnovnu i srednju školu, smjer matematika-fizika-informatika. Zatim upisuje Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. 1996. diplomira na smjeru Telekomunikacije i informatika sa odličnim uspjehom. Nositelj je Rektorove nagrade 1995. godine za najbolji studentski rad.
Danas je prodekan za nastavu na Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici te profesor i voditelj Centra za istraživanje i razvoj.
Autor je više od dvadeset znanstvenih i stručnih radova objavljivanih na konferencijama i u časopisima u zemlji i inozemstvu.
U slobodno vrijeme bavi se nogometom i glazbom te je tako 1997. snimio i CD s tamburaškim sastavom “Marinianci”. Ponosni je nositelj Spomenice Domovinskog rata, oženjen je svojom školskom ljubavi Višnjom te otac Barbare i Marijete.
2015.godine objavljen mu je prvi roman:”Sudačka nadoknada” koji će ponosno bit predstavljen javnosti u Slatini.
Urednik Milo Jukić kaže da je knjiga neka vrsta podsjetnika na neka “bolja vremena”, ma što to značilo…
Svi oni koji su rasli u vremenima koja se opisuju u knjizi, zaljubljenici u nogomet, a posebice generacija sedamdeset i neke, pročitati će knjigu u jednom dahu, a i glasno se nasmijati, pogotovo ako poznaju aktere koji se spominju.
Svi oni ostali koji su rođeni nakon tog vremena naći će vrlo slikovit opis Slatine i života tinejdžera u vrijeme kada je sve imalo neku drugu boju…boju djetinjstva.

Skip to content