Izmjene Plana nabave za 2015. godinu
15.04.2015.
Zelena čistka na dvadesetak lokacija 18. 4.
15.04.2015.

Predstavljanje romana “Sudačka nadoknada”

Turistička zajednica Grada Slatine i Grad Slatina pozivaju Vas na predstavljanje romana Olivera Jukića: Sudačka nadoknada, u petak, 17.4.2015. godine u 20:00 sati u Hrvatskom domu u Slatini .
Medijski pokrovitelj je Radio Slatina, Slatinski informativni centar i Marinianis TV, a sponzor Mesoprerada d.o.o.Slatina.
Oliver Jukić rođen je 10. lipnja 1974. u Osijeku. S godinu dana s roditeljima dolazi živjeti u Slatinu gdje završava osnovnu i srednju školu, smjer matematika-fizika-informatika. Zatim upisuje Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. 1996. diplomira na smjeru Telekomunikacije i informatika sa odličnim uspjehom. Nositelj je Rektorove nagrade 1995. godine za najbolji studentski rad.
Danas je prodekan za nastavu na Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici te profesor i voditelj Centra za istraživanje i razvoj.
Autor je više od dvadeset znanstvenih i stručnih radova objavljivanih na konferencijama i u časopisima u zemlji i inozemstvu.
U slobodno vrijeme bavi se nogometom i glazbom te je tako 1997. snimio i CD s tamburaškim sastavom “Marinianci”. Ponosni je nositelj Spomenice Domovinskog rata, oženjen je svojom školskom ljubavi Višnjom te otac Barbare i Marijete.
2015.godine objavljen mu je prvi roman:”Sudačka nadoknada” koji će ponosno bit predstavljen javnosti u Slatini.
Urednik Milo Jukić kaže da je knjiga neka vrsta podsjetnika na neka “bolja vremena”, ma što to značilo…
Svi oni koji su rasli u vremenima koja se opisuju u knjizi, zaljubljenici u nogomet, a posebice generacija sedamdeset i neke, pročitati će knjigu u jednom dahu, a i glasno se nasmijati, pogotovo ako poznaju aktere koji se spominju.
Svi oni ostali koji su rođeni nakon tog vremena naći će vrlo slikovit opis Slatine i života tinejdžera u vrijeme kada je sve imalo neku drugu boju…boju djetinjstva.

Skip to content