Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković posjetio sajamski prostor Grada Slatine

Grad Slatina se na 23. Viroexpu predstavlja zajedničkim nastupom sa slatinskim ustanovama, poduzetnicima i udrugama
24.02.2018.
Izlagači na sajamskom prostoru Grada Slatine u sklopu Viroexpa 2018. zadovoljni
24.02.2018.

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković posjetio sajamski prostor Grada Slatine

Kao što znate još danas i sutra održava se 23. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo na kojemu se Grad Slatina predstavlja zajedničkim nastupom sa slatinskim ustanovama, poduzetnicima i udrugama.

Gradonačelnik Ostrošić i dogradonačelnik Bojan Plantak na sajamskom prostoru Grada Slatine dočekali su predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića koji je trenutno u obilasku Viroexpa u pratnji potpredsjednice Vlade Martine Dalić, ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac, ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, te domaćina, Virovitičko-podravskog župana Igora Androvića i gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina sa suradnicima.

Putem etera Radio Slatine danas je već bilo nekoliko izravnih javljanja sa sajma, gdje su slušatelji mogli prije svega čuti gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića koji je pozvao sve slušatelje i ostale sugrađane da posjete prije svega sajamski prostor Grada Slatine ali i ostale izlagače Viroexpa budući se ima što vidjeti.
Slatinski poduzetnici pripremili su razne prezentacije i degustacije stoga svakako dođite.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content