Izlagači na sajamskom prostoru Grada Slatine u sklopu Viroexpa 2018. zadovoljni

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković posjetio sajamski prostor Grada Slatine
24.02.2018.
Učenici Industrijsko-obrtničke škola Slatina na Viroexpu – Muppetova slika na licitaciji
24.02.2018.

Izlagači na sajamskom prostoru Grada Slatine u sklopu Viroexpa 2018. zadovoljni

Na sajamskom prostoru Grada Slatine u sklopu ovogodišnjeg Viroexpa u Virovitici vrlo je živo, izlagači, kako su izjavili, vrlo su zadovoljni predstavljanjem i naravno posjetom potencijalnih kupaca i poslovnih suradnika.
Predstaviti Slatinu zajedničkim nastupom, te uspostaviti prijateljska i poslovna druženja na jednom mjestu bio je cilj Grada Slatine koji je vrlo uspješno ostvaren.

Kako bi događanja na sajmu bila još zanimljivija i atraktivnija sajamski prostor Grada Slatine je obogaćen idejom slatinskog umjetnika Darka Venusa Muppeta koji je postavio slikarko platno te ga obilježio prvim potezom kista. Sliku će dovšiti posjetitelji kojih je svoj trag na platnu u samo prvih sat vremena ostavilo dvjestotinjak.

Osim Grada koji se predstavlja zajedničkim nastupom sa slatinskim ustanovama, poduzetnicima i udrugama, na Viroexpu izlažu i općine Čađavica i Sopje, te niz slatinskih ustanova, tvrtki i obrtnika koji se predstavljaju samostalno.

Uz poziv da dođete Sajam pogledati na licu mjesta, kakva je atmosfera možete vidjeti i kroz naš fotografski objektiv.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content