Praznik rada pred vratima – Grad Slatina priprema proslavu u suradnji s mjesnim odborima

Opis poslova radnog mjesta, podaci o plaći, način testiranja i vrijeme i mjesto testiranja kandidata i pravila o provedbi postupka provjere znanja i sposobnosti kandidata prijavljenih na natječaj: VIŠI STRUČNI SURADNIK ZA GOSPODARSTVO I PROJEKTE
09.04.2019.
Pučka pravobraniteljica Lora Vidović posjetila Slatinu
10.04.2019.

Praznik rada pred vratima – Grad Slatina priprema proslavu u suradnji s mjesnim odborima

Kako se sve više bliži 1. svibnja u tijeku su pripreme za proslavu Praznika rada koji je Grad Slatina ove godine odlučio organizirati u suradnji s mjesnim odborima.
O toj temi razgovaralo se na današnjem sastanku u Gradskoj upravi kojemu su uz gradonačelnika Denisa Ostrošića i pročelnika Stručne službe Krunoslava Šaraboka prisustvovali predsjednici mjesnih odbora „Potočani“ Damir Katalin i „Vladimir Nazor“ Marko Telišman.

Tako bi se ove godine Praznik rada organizirao u dva dijela.
1. svibnja u prijepodnevnim satima u Potočanskom rekreacijskom centru održao bi se malonogometni turnir u kojemu bi sudjelovale ekipe mjesnih odbora s područja grada Slatine i prigradskih naselja uz osigurane nagrade za prvo i drugo osvojeno mjesto, a oko podneva planiran je tradiocionalan prvosvibanjski ručak, odnosno grah za sve posjetitelje.
Uz turnir u nogometu za posjetitelje će biti organizirane i druge zanimljive aktivnosti poput odbojke na pijesku, alke u građevinskim kolicima, skakanje u vrećama…

Drugi dio proslave tradicionalno će biti na Javorici, ali ovoga puta od 17 sati gdje će uz tamburaše sve posjetitelje dočekati besplatna porcija tradicionalnog graha te u večernjim satima veliki krijes.

Na sastanku se razgovaralo i o pripremama za tradicionalnu proslavu Dana Mjesnog odbora „Vladimir Nazor“ 30. svibnja u sklopu kojega se također organizira malonogometni turnir na kojemu bi između ostalih nastupile i ekipe mjesnih odbora. Po završetku turnira iza 19 sati uslijedit će večera gdje će biti poslužen besplatan grah za natjecatelje i sve posjetitelje, a uz dobru glazbu zabava će se nastaviti do dugo u noć.

Bila je ovo prigoda da predsjednici Katalin i Telišman iznesu probleme s kojima se susreću u svojim odborima, ali i planove za poboljšanje uvjeta središta okupljanja žitelja MO. Gradonačelnik Ostrošić iskazao je potporu Grada Slatine te će se u najkraćem mogućem roku pokušati realizirati projekti koje su mjesni odbori predložili kroz program Malih komunalnih akcija.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content