Povodom Dječjeg tjedna mališani DV Suncokret posjetili slatinskog gradonačelnika

27. Međunarodni glazbeni festival Dani Milka Kelemena najavljen u emisiji „Dobro jutro, Hrvatska“
05.10.2021.
Ulica Bakićko brdo I u Slatini napokon dobila asfalt
06.10.2021.
27. Međunarodni glazbeni festival Dani Milka Kelemena najavljen u emisiji „Dobro jutro, Hrvatska“
05.10.2021.
Ulica Bakićko brdo I u Slatini napokon dobila asfalt
06.10.2021.

Povodom Dječjeg tjedna mališani DV Suncokret posjetili slatinskog gradonačelnika

Povodom Dječjeg tjedna koji se u Dječjem vrtiću Suncokret tradicionalno obilježava svake godine, mala delegacija istoga posjetila je danas gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića, a susret je upriličen u parku ispred Gradske uprave. 

Tako su u pratnji ravnateljice vrtića Snježane Dupan-Lovrić predstavnici vrtića Tamara Ostojić, Filip Barukčić i Jana Vujić gradonačelniku predali pismo koje su sami napisali, a u kojemu su uz zahvalu što redovite pomaže rad njihovog vrtića izrazili i nekoliko želja čijim bi se ostvarenjem upotpunila njihova robotička igraonica.

Naime, tom su prigodom mali „suncokreti“ upoznali gradonačelnika s radom robotičke igraonice koja je opremljena malim „Bee bot“ robotima, ali im nedostaje komplet „Wonder Pack“ koji uključuje edukacijske „Dash“ i „Dot“ robote.
Ovi mali „diplomati“ unaprijed su se zahvalili gradonačelniku na mogućoj donaciji, ali nisu došli ni praznih ruku već su ga darivali ukrasnom drvenom kutijom koju su sami ukrasili suncokretima. Pohvalili su i prelijepa dječja igrališta u Slatini od kojih im je najdraže ono kod Sequoie gdje se najviše vole igrati.

Gradonačelnik se zahvalio na poklonu i poslao pozdrave svim mališanima u DV Suncokret u nadi da će se situacija s pandemijom smiriti i da će sljedeći susret biti onakav kakav i treba biti, sa svim polaznicima vrtića bez ograničenja.

– U ovu ću kutijicu spremiti neke moje važne stvari, a svakako ću razmotriti i želje u ovom prelijepo napisanom pismu, – istaknuo je gradonačelnik Ostrošić čestitavši svoj djeci i njihovim roditeljima, kao i djelatnicima vrtića Dječji tjedan uz želju da ga provedu uz puno zdravlja, ali i veselja i dječjeg smijeha.

Kako je doznao upravo to ih i čeka kroz ovaj tjedan koji je u ponedjeljak 4. listopada započeo crtanjem kredama ispred vrtića, a nastavit će se sutra, 6. listopada plesom, odnosno organizacijom disco večeri od 18.30 do 19.30 sati.
Četvrtak je rezerviran za zanimljivosti u salonu uljepšavanja, odnosno uređivanje frizura i noktiju, dok će se u petak održati likovna radionica od 10 do 11 sati.

Sve te aktivnosti održavaju se, kako u matičnom vrtiću u Slatini tako i u Područnom odjelu u Mikleušu čiji će mališani isto tako posjetiti načelnika Općine Mikleuš Roberta Grabara.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content