Povelja Grada Slatine stigla u ruke akademika Viktora Žmegača

Otvoreni postupak javne nabave „Stručni nadzor izvođenja radova na uređenju EPIcentar Sequoia” EV. BROJ: 85/19.
12/09/2019
Javni natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme radi obavljanja privremenih poslova u sklopu Projekta “ZAŽELI-Program zapošljavanja žena”, “Slatino, zaželi!”
13/09/2019

Povelja Grada Slatine stigla u ruke akademika Viktora Žmegača

U utorak 10. rujna, Grad Slatina, Matica hrvatska Ogranak Slatina i Zavičajni muzej Slatina ugostili su Aleksandru Žmegač Horvat i Andreja Žmegača, kćer i sina poznatog Slatinčanina, akademika Viktora Žmegača, koji su tom prigodom u ime svog oca preuzeli Povelju počasnog građanina Grada Slatine, kao i ključ Grada Slatine, koje mu je Grad Slatina prema Odluci Gradskog vijeća Grada Slatine dodijelio 2017. godine.

Povelja je napokon stigla u ruke našeg slavnog akademika Viktora Žmegača, tim povodom danas je na adresu Grada Slatine stiglo pismo zahvale koje prenosimo u cijelosti.

Poštovani g. Ostrošić,

u ime našeg oca, akademika Viktora Žmegača, i u svoje osobno ime, želimo Vam još jednom najsrdačnije zahvaliti na toplom prijemu i lijepoj maloj svečanosti koju ste upriličili povodom našeg preuzimanja Povelje počasnog građanina te ključa grada Slatine dodijeljenih našem ocu.

Fotografija u privitku svjedoči da se Povelja konačno našla u rukama vlasnika!

Također, bilo nam je drago prenijeti ocu dojam o dragim ljudima koji s mnogo truda i posvećenosti brinu o Gradu i njegovim stanovnicima, o prošlosti i tradiciji, ali isto tako i o budućnosti grada Slatine – to dokazuju svi sadašnji i planirani projekti o kojima smo imali prilike čuti. Ozračje na koje smo naišli u potpunosti se slaže s onim što otac uvijek naglašava spominjući svoj rodni grad, a to je susretljivost, tolerancija i spremnost na suradnju Slantinčana.

Stoga Vama osobno, kao i svim Vašim suradnicima, i nadalje želimo nepromijenjenu energiju i entuzijazam u daljnjem radu!

Do sljedećeg susreta, srdačno,

Aleksandra i Andrej Žmegač


Akademik Viktor Žmegač