Potpisani ugovori sa stanarima Poduzetničkog inkubatora VPŽ

Pripreme LAG-a Marinianis za IPARD natječaj
01.10.2013.
Predlaganje umjetničko-edukativnih programa
02.10.2013.
Pripreme LAG-a Marinianis za IPARD natječaj
01.10.2013.
Predlaganje umjetničko-edukativnih programa
02.10.2013.

Potpisani ugovori sa stanarima Poduzetničkog inkubatora VPŽ

Voditelj projekta “e-inkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji” Igor Andrović potpisao je ugovor sa stanarima Poduzetničkog inkubatora. Ugovorom se novim poduzetnicima subvencionira zakup poslovnog prostora, osiguravaju osnovne usluge bez naknade, subvencionira najam namještaja i opreme, subvencioniraju knjigovodstvene usluge te im se organiziraju stručni seminari i predavanja kako bi im se pomoglo i olakšalo poslovanje u početnoj fazi.

Ugovori su potpisani sa tvrtkama i obrtima koji se bave proizvodnom i uslužnom djelatnošću, a to su: Prostudio, LF International, Prima AG, Video studio Vito, Uslužna djelatnost “Nina”, Plava tvornica i King art studio. Natječaj za prijam novih poduzetnika u Poduzetnički inkubator otvoren je do popunjenja, a od 2. srpnja ove godine može se preuzeti na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u kategoriji Natječaji / Županijski natječaji. U obradi je još nekoliko zahtjeva za ulazak u Poduzetnički inkubator koji su u obradi te se uskoro očekuje potpisivanje ugovora i za te poduzetnike.

Izgradnja novog Poduzetničkog inkubatora započela je u listopadu prošle godine, a nositelj projekta „e-inkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji“ je Virovitičko-podravska županija. Partner na projektu je VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, a pridruženi partner je BIOS – poduzetnički inkubator Osijek. Radi se o jednom od najvrjednijih EU projekata koji se provode na području naše županije. Vrijednost projekta je 7.201.619,00 kuna, od toga bespovratna sredstva Europske unije predstavljaju 719.777,83 eura, dok će Virovitičko-podravska županija izdvojiti 221.137,22 eura, a VIDRA 19.300,34 eura. (vpz.hr)

Skip to content