Pokrenuta internetska stranica projekta ART CBC

Sanira se šteta nastala od poplave na području grada Slatine
07/08/2014
Opskrba električnom energijom Grada Slatina
08/08/2014

Pokrenuta internetska stranica projekta ART CBC

Pokrenuta je web stranica za projekt “ART CBC” (Art Revived Trough Cross-Border Connection of Slatina-Csurgo-Voćin-Virovitica) gdje možete pročitati više o projektu, kao i o aktivnostima projektnih partnera uključenih u projekt.

Podsjetimo, cilj ovog projekta je “Oživiti umjetnost kroz prekograničnu povezanost Slatine, Csurgoa, Voćina, i Virovitice (ART CBC)” te stvoriti regionalni kulturni turistički proizvod organiziranjem zajedničkih mađarsko-hrvatskih filmskih i kazališnih festivala i na taj način povećati kulturnu ponudu u naseljima obuhvaćenim projektom. Prijavitelj projekta je Pučko otvoreno učilište Slatina, Projektni partner 1 Općina Csurgo u Mađarskoj, projektni partner 2 Turistička zajednica grada Slatine, projektni partner 3 VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Pridruženi partneri su Općina Voćin, Grad Slatina i Virovitičko-podravska županija.

Vrijednost projekta iznosi 436.682,93 EUR od čega su bespovratna sredstva 371.154,98 EUR. U 16 mjeseci provedbe osim organizacije filmskog festivala u Slatini i Voćinu i kazališnog i gastro festivala u Csurgu, tri radionice za djecu, jedna od aktivnosti projekta je i obnova i opremanje kina u Slatini. (ravidra.hr)

Skip to content