Pohvale stižu sa svih strana za rekordni Viroexpo – Igor Andrović: Ovogodišnji sajam vidjelo je 28.000 posjetitelja

Održana izborna skupština DVD-a Sladojevci: Josipu Vajnhalu još jedan mandat
25/02/2017
Ministar Tomislav Tolušić za Poslovni dnevnik: Potaknut ćemo rast proizvodnje i konkurentnost poljoprivrednih gospodarstava
27/02/2017

Pohvale stižu sa svih strana za rekordni Viroexpo – Igor Andrović: Ovogodišnji sajam vidjelo je 28.000 posjetitelja

Direktor Sajma Viroexpo, Igor Andrović, koji brine o Viroexpu zadnjih sedam godina, sipao je samo riječi hvale za posjetitelje i izlagače. Izlagači su ove godine posebna priča, jer su na sajam dolazili puni, a nazad prazni jer su – sve prodali. Doista ovogodišnji sajam je rekordni, nikada ga nije vidjelo toliko ljudi, ali je i sajam imao samo pozitivne vibracije. Pokazalo se kako je nova lokacija u središtu pun pogodak.

– Bilo je 28.000 posjetitelja. Pokazalo se kako je ova lokacija najbolja do sada i što se tiče broja posjetitelja ali i izlagačima. Svi oni su imali samo riječi hvale. U pripremi za budućnost imamo halu za sajam koja bi trebala biti multifunkcionalna i koja bi se koristila kroz cijelu godinu, a o tome ćemo odluku donijeti kroz sljedećih nekoliko mjeseci. Hvala svima onima koji su došli na naš sajam – kazao je direktor Sajma Viroexpo Igor Andrović.

Viroexpo 2017 se održao uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova te Ministarstva gospodarstva, Zemlja partner je bila Republika Češka. Organizatori i pokrovitelji su i ove godine bili: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je bila tvrtka Viroexpo, a ovogodišnji sponzor je bio HPB. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Skip to content