Provodi se jesenska preventivna deratizacija
10/11/2014
Potpora mjerama informiranja koje se odnose na ZPP
10/11/2014

Počeo Dječji kutak “Veseli sat” u Novom Senkovcu

S radom je počeo Dječji kutak “Veseli sat” – ogranak Senkovac. Dječji kutak zamišljen je kao tjedna aktivnost s djecom od jedne do sedme godine starosti. Osim djece, dobrodošli su i roditelji te starija (i mlađa) djeca.

Voditelji Dječjeg kutka su članovi-volonteri Društva “Naša djeca” Slatina, a Dječji kutak je za polaznike besplatan. U Dječjem kutku radit će se kreativne, zabavne, plesne i druge aktivnosti. Rad Dječjeg kutka prezentirat će se javnosti tijekom godine putem interneta, facebook stranice DND Slatina, facebook grupe Društvo “Naša djeca” Slatina, putem javnih priredbi, izložbi te na druge načine.

Dječji kutak u Senkovcu održava se subotom od 11:00 do 12:00 sati u prostorijama Područne škole Senkovac. Prvog dana otvaranja Dječjeg kutka u Senkovcu, upisano je 16 djece, a u radu je sudjelovalo ukupno oko 30 sudionika, što djece što odraslih.

Voditeljice aktivnosti bile su članice-volonterke DND Slatina Mirela Bistrović i Ivana Strupar te Marinela Zrinščak Begovac, Martina Hamaček i Martina Radočaj koje su profesionalno pripremile radionice i igraonice s djecom.

Djeca i roditelji pokazali su iznimnu zainteresiranost za održavanje ove tjedne aktivnosti. Već na prvom susretu izradili su se prekrasni jesenji kreativni radovi, a djeca i odrasli iznijeli svoje kreativne ideje i želje. (sp)

Skip to content