Otvoren “Božićni park”, posjetite Adventski sajam i klizalište

Policijska uprava virovitičko-podravska organizirala edukativni program “Prevencija huliganizma i govora mržnje”
09/12/2017
Stariji pioniri NK Slatine posjetili gradonačelnika Ostrošića
11/12/2017

Otvoren “Božićni park”, posjetite Adventski sajam i klizalište

Od jučer Park 136. slatinske brigade poprimio je novo Božićno ruho. Okupljene posjetitelje pozdravila je direktorica Turističkog ureda TZ Slatina Vanja Lazić i poželjela svima dobru zabavu kao i nadu da će svatko pronaći za sebe nešto od sadržaja koje je njezin ured u suradnji sa gradom Slatinom pripremio ove godine. Gradonačelnik grada Slatine Denis Ostrošić otvorio je Adventski sajam i klizalište.

Otvaranje „Božićnog parka“ nastavljeno je prigodnim blagdanskim programom koji su pripremili učenici i nastavnici Glazbene škole Milko Kelemen i nastupom crkvenog zbora Župe sv. Josipa.

Ove godine najveća atrakcija svakako je novo klizalište koje je nakon otvaranja bilo tijesno za sve željne uživanja na ledu. Klizati se možete svaki dan od 10 do 22 sata od jučer pa sve do 8. siječnja. Najam klizaljki i pola sata klizanja koštati će vas 20 kuna. Na vama je samo toplo se obući, skupiti hrabrosti i doći.

Za one manje hrabre tu je i Adventski sajam na kojem možete uživati u kuhanom vinu, čaju, kobasicama, fritulama i medu. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content