Održana svečana sjednica Nastavničkog vijeća u Industrijsko-obrtničkoj školi

Centar za poduzetništvo Grada Slatine ostvaruje zavidne rezultate
18.09.2015.
Apel Hrvatskog crvenog križa
20.09.2015.
Centar za poduzetništvo Grada Slatine ostvaruje zavidne rezultate
18.09.2015.
Apel Hrvatskog crvenog križa
20.09.2015.

Održana svečana sjednica Nastavničkog vijeća u Industrijsko-obrtničkoj školi

U Industrijsko-obrtničkoj školi u Slatini u petak, 18. rujna, obilježen je Dan škole i 6. obljetnica njenog osnutka.  U sklopu Dana škole održana je svečana sjednica Nastavničkog vijeća na kojoj je ravnatelj škole Mladen Graovac uručio zahvalnice. Dobitnici zahvalnica su zamjenica župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak te profesori Zlatko Šantić, Miroslav Borovčak, Svjetlana Dupan, Paula Kukuljević, Natalija Vidak i Anka Gencer. Na sjednici su predstavljeni projekti u kojima sudjeluje škola: Eko-etno vrećica, Poduzetnik kroz cijeli život, Promocija obrazovnih programa za obrtnička zanimanja, Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika, a istaknuto je osnivanje Učeničke zadruge Obrtnik u protekloj godini. U sklopu  programa izvedena je revija frizura i modna revija koju su izvele učenice Industrijsko-obrtničke škole. Zamjenica župana Virovitičko-podravske županije sanja Bošnjak čestitala je Dan škole te pohvalila sve što je od osnivanja škole napravljeno, a na kraju  se i zahvalila u ime svih nagrađenih.

Inače, u Industrijsko-obrtničkoj školi u nastavnoj godini 2014./2015. obrazovalo se 335 učenika i to u slijedećim obrazovnim područjima:

  1. Ekonomija i trgovina – zanimanje prodavač
  2. Ugostiteljstvo i turizam – zanimanja kuhar i konobar
  3. Strojarstvo- zanimanja automehaničar, instalater grijanja i klimatizacije, vodoinstalater, mehaničar poljoprivredne mehanizacije
  4. Elektrotehnika i računalstvo – zanimanjeelektroinstalater
  5. Obrada drva – zanimanja stolar, pomoćni stolar
  6. Obrada tekstila i kože – zanimanja krojač, pomoćni krojač
  7. Osobne usluge – zanimanje frizer
  8. Prehrana – zanimanja pekar i mesar

no images were found

Skip to content