Održana svečana sjednica Nastavničkog vijeća u Industrijsko-obrtničkoj školi

Centar za poduzetništvo Grada Slatine ostvaruje zavidne rezultate
18.09.2015.
Apel Hrvatskog crvenog križa
20.09.2015.

Održana svečana sjednica Nastavničkog vijeća u Industrijsko-obrtničkoj školi

U Industrijsko-obrtničkoj školi u Slatini u petak, 18. rujna, obilježen je Dan škole i 6. obljetnica njenog osnutka.  U sklopu Dana škole održana je svečana sjednica Nastavničkog vijeća na kojoj je ravnatelj škole Mladen Graovac uručio zahvalnice. Dobitnici zahvalnica su zamjenica župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak te profesori Zlatko Šantić, Miroslav Borovčak, Svjetlana Dupan, Paula Kukuljević, Natalija Vidak i Anka Gencer. Na sjednici su predstavljeni projekti u kojima sudjeluje škola: Eko-etno vrećica, Poduzetnik kroz cijeli život, Promocija obrazovnih programa za obrtnička zanimanja, Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika, a istaknuto je osnivanje Učeničke zadruge Obrtnik u protekloj godini. U sklopu  programa izvedena je revija frizura i modna revija koju su izvele učenice Industrijsko-obrtničke škole. Zamjenica župana Virovitičko-podravske županije sanja Bošnjak čestitala je Dan škole te pohvalila sve što je od osnivanja škole napravljeno, a na kraju  se i zahvalila u ime svih nagrađenih.

Inače, u Industrijsko-obrtničkoj školi u nastavnoj godini 2014./2015. obrazovalo se 335 učenika i to u slijedećim obrazovnim područjima:

  1. Ekonomija i trgovina – zanimanje prodavač
  2. Ugostiteljstvo i turizam – zanimanja kuhar i konobar
  3. Strojarstvo- zanimanja automehaničar, instalater grijanja i klimatizacije, vodoinstalater, mehaničar poljoprivredne mehanizacije
  4. Elektrotehnika i računalstvo – zanimanjeelektroinstalater
  5. Obrada drva – zanimanja stolar, pomoćni stolar
  6. Obrada tekstila i kože – zanimanja krojač, pomoćni krojač
  7. Osobne usluge – zanimanje frizer
  8. Prehrana – zanimanja pekar i mesar

no images were found

Skip to content