Održana redovna skupština Vatrogasne zajednice Grada Slatine

Izmjene Plana nabave za 2015. godinu
31.03.2015.
Konstituiran novi saziv Savjeta za zdravlje VPŽ
01.04.2015.

Održana redovna skupština Vatrogasne zajednice Grada Slatine

U vatrogasnom domu DVD-a Slatina sinoć je održana redovna izvještajna godišnja skupština Vatrogasne zajednice Grada Slatine. Nazočni su bili zamjenik gradonačelnika Slatine Milan Janković, pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Virovitica Josip Job, predsjednik i zapovjednik županijske Vatrogasne zajednice Željko Palković i Stjepan Venus, izaslanstvo DVD-a Orahovica na čelu sa zapovjednikom Robertom Orinom i drugi gosti.

Vatrogasna zajednica Grada Slatine osnovana je 1993. godine, a čine ju dobrovoljna vatrogasna društva Slatina, Bakić, Sladojevci, Kozice, Donji Meljani, Golenić, Sladojevački Lug i Javna vatrogasna postrojba Grada Slatine.

Prema riječima predsjednika Krune Fabijanca, u potpunosti je realiziran Program aktivnosti i provedbi posebnih mjera zaštite od požara na području Grada Slatine. Tijekom 2014. godine vatrogasci su intervenirali 214 puta, od toga na 36 požara, 158 tehničkih i 20 ostalih intervencija.
Predsjednik je zahvalio svim članovima i tijelima Vatrogasne zajednice na izvršenim aktivnostima, a gradonačelniku i Gradskom vijeću na pomoći. Sva izvješća i planovi za ovu godinu jednoglasni su prihvaćeni.

Skip to content