Održana Izborna skupština TZG Slatine

Obuka vatrogasaca za spašavanje u prometnim nesrećama
16.11.2014.
Izmjene Plana nabave za 2014. godinu
17.11.2014.
Obuka vatrogasaca za spašavanje u prometnim nesrećama
16.11.2014.
Izmjene Plana nabave za 2014. godinu
17.11.2014.

Održana Izborna skupština TZG Slatine

Pod predsjedanjem zamjenika gradonačelnika Slatine Miroslava Venusa, održana je Izborna skupština gradske Turističke zajednice. Skupština je razriješila dosadašnje članove i izabrala osam novih članova Vijeća Turističke zajednice, novi Nadzorni odbor i nove članove Skupštine Vijeća županijske Turističke zajednice.

Novoizabrani članovi Vijeća Turističke zajednice grada Slatine u manadatu od 2014. do 2018. godine su Slaven Erceg iz Čazmatransa, Aleksandra Samardžija iz Marinade, Ivica Škrobot iz Ine, Ratka Turk iz KTC-a, Renato Tomičić iz Voćina, Antonio Repić kao predstavnik pravnih i fizičkih osoba iz sektora ugostiteljske djelatnosti, Đurđica Bosilj kao predstavnica pravnih i fizičkih osoba iz sektora turističke djelanosti te Jasna Lic kao predstavnica pravnih i fizičkih osoba s turizmom neposredno povezanih djelatnosti.

Članovi Nadzornog odbora su Mirjana Karaman kao predsjednica, te Mirjana Moslavac i Emica Cukor kao članice.

Skupština je također usvojila izvješće o radu direktorice Turističkog ureda Helene Hegediš za proteklo četverogodišnje razdoblje te program i financijski plan za sljedeću godinu. Ona je novim članovima zaželjela dobrodošlicu u TZ grada Slatine i izrazila uvjerenje u uspješnu suradnju za naredno razdoblje.

Direktorica Hegediš upoznala je nove članove Vijeća s projektom ART CBC, koji se provodi s Pučkim otvorenim učilištem, i s filmskim festivalom u sklopu projekta, koji će biti održan od 8. do 11. prosinca u Slatini. (radioslatina.hr)

Izborna-skupština-gradske-Turističke-zajednice-6

Skip to content