Održana Izborna skupština TZG Slatine

Obuka vatrogasaca za spašavanje u prometnim nesrećama
16/11/2014
Izmjene Plana nabave za 2014. godinu
17/11/2014

Održana Izborna skupština TZG Slatine

Pod predsjedanjem zamjenika gradonačelnika Slatine Miroslava Venusa, održana je Izborna skupština gradske Turističke zajednice. Skupština je razriješila dosadašnje članove i izabrala osam novih članova Vijeća Turističke zajednice, novi Nadzorni odbor i nove članove Skupštine Vijeća županijske Turističke zajednice.

Novoizabrani članovi Vijeća Turističke zajednice grada Slatine u manadatu od 2014. do 2018. godine su Slaven Erceg iz Čazmatransa, Aleksandra Samardžija iz Marinade, Ivica Škrobot iz Ine, Ratka Turk iz KTC-a, Renato Tomičić iz Voćina, Antonio Repić kao predstavnik pravnih i fizičkih osoba iz sektora ugostiteljske djelatnosti, Đurđica Bosilj kao predstavnica pravnih i fizičkih osoba iz sektora turističke djelanosti te Jasna Lic kao predstavnica pravnih i fizičkih osoba s turizmom neposredno povezanih djelatnosti.

Članovi Nadzornog odbora su Mirjana Karaman kao predsjednica, te Mirjana Moslavac i Emica Cukor kao članice.

Skupština je također usvojila izvješće o radu direktorice Turističkog ureda Helene Hegediš za proteklo četverogodišnje razdoblje te program i financijski plan za sljedeću godinu. Ona je novim članovima zaželjela dobrodošlicu u TZ grada Slatine i izrazila uvjerenje u uspješnu suradnju za naredno razdoblje.

Direktorica Hegediš upoznala je nove članove Vijeća s projektom ART CBC, koji se provodi s Pučkim otvorenim učilištem, i s filmskim festivalom u sklopu projekta, koji će biti održan od 8. do 11. prosinca u Slatini. (radioslatina.hr)

Izborna-skupština-gradske-Turističke-zajednice-6

Skip to content