Održana 8. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine

Gradska razvojna agencija Slatine za Grad Slatinu prijavila projekt “Mislimo na vas”
30.01.2018.
Plan nabave za 2018. godinu
31.01.2018.

Održana 8. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine

Pod predsjedanjem predsjednika Gradskog vijeća Grada Slatine Darija Vrbaslije jučer, 29. siječnja 2018. godine u velikoj dvorani Hrvatskog doma u Slatini održana je 8. sjednica Gradskog vijeća.

Nakon usvajanja zapisnika sa 7. sjednice Gradskog vijeća na dnevnom redu bilo je razmatranje Informacije o izvršenju Programa rada Gradskog vijeća Grada Slatine u razdoblju od 1. 1. do 31. 12. 2017. godine te  razmatranje prijedloga i donošenje Programa rada Gradskog vijeća Grada Slatine za 2018. godinu.

Tim programom utvrđeni su osnovni zadaci i poslovi koje će Gradsko vijeće obavljati u 2018 godini. Program je koncipiran temeljem određenih tematskih cjelina iz područja gospodarstva, društvenih i drugih djelatnosti.

Na 8. sjednici Gradskog vijeće razmatran je, te dan na usvajanje Godišnji provedbeni plan unapređenja zaštite od požara za područje Grada Slatine za 2018. godinu.

Jedna od važnijih točaka dnevnog reda bila je Razmatranje i usvajanje Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Grada Slatine, kao i Odluka o mjerama za sprječavanje nelegalnog i nepropisnog odbacivanja otpada i mjerama za uklanjanje otpada odbačenog na području Grada Slatine.

Na sjednici je predloženo i dogovoreno osnivanje Međustranačkog vijeća koje bi trebalo osigurati konstruktivan dijalog između političkih opcija zastupljenih u ovom sazivu Gradskog vijeća te lakše donošenje bitnih odluka za funkcioniranje Grada Slatine, što je u interesu svih građana.

O pitanjima na aktualnom satu pročitajte detaljnije uskoro. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content