NTL donirao 5.000 kuna za uređenje dječjih igrališta

U Zagrebu potpisani ugovori za sufinanciranje projekata Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU
28.09.2017.
Održana obuka za gradske vijećnike i sudionike lokalne samouprave
30.09.2017.

NTL donirao 5.000 kuna za uređenje dječjih igrališta

Jučer je u Gradskoj upravi održan sastanak na kojem su sudjelovali gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić, zamjenica gradonačelnika Sanja Mrzljak Jovanić i Mirko Šimić, NTL-ov voditelj regije Istok.

Povod za ovaj sastanak bila je donacija Narodnog trgovačkog lanca u iznos 5.000 kn, a na temelju zamolbe zamjenice gradonačelnika, Sanje Mrzljak Jovanić upućene upravi te tvrtke. Sredstva će biti namjenski iskorištena za poboljšanje stanja dječjih igrališta na području grada, kao nastavak dosadašnje prakse kojom se nastoji podići sigurnost, kvaliteta ali i brojnost uređenih dječjih igrališta namijenjenih najmlađim stanovnicima Grada Slatine kao i prigradskih naselja.

Gradonačelnik Ostrošić u ime Gradske uprave zahvalio se na donaciji te ujedno pozvao NTL kao tvrtku koja je dugi niz godina prisutna u Slatini i na daljnju suradnju.

Mirko Šimić naglasio je da NTL najčešće sudjeluje u humanitarnim akcijama na nacionalnoj razini ali da itekako ima obzira i senzibiliteta i za ovakve, skromnije inicijative jer i time opravdava svoj naziv Narodni trgovački lanac. Obećao je i pomoć i u budućnosti u obliku donacija u robi za aktivnosti u kojim će biti uključeni najmlađi. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content