Novi natječaji za financijsku podršku građanskim akcijama “Naš doprinos zajednici”

U Kraljevici održana edukacija u sklopu projekta “Poduzetnik kroz cijeli život”
17.09.2015.
Koncert gudačkog kvarteta “Sebastijan” u OGŠ Slatina
17.09.2015.

Novi natječaji za financijsku podršku građanskim akcijama “Naš doprinos zajednici”

„Slagalica“ – zaklada za razvoj lokalne zajednice sa sjedištem u Osijeku raspisala je  15. rujna 2015. godine natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama Naš doprinos zajednici.

Na natječaj se mogu prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) registrirane u RH u kojima se aktivnosti pokreću od strane same organizacije/institucije ili zainteresirane skupine građana koje djeluju u ili pri toj organizaciji/instituciji.

Visina financijske podrške je do 13.000,00 Kn, a broj podrški koji će se dodijeliti je do 15 podrški.
Rok za prijavu na natječaj je 15. listopada 2015. godine. Riječ je o četrnaestom po redu natječaju za građanske akcije s područja 5 županija Slavonije: Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska županija. Sredstva koja će biti dodijeljena kroz ovaj natječaj osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva sukladno “Proširenom Decentraliziranom modelu financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj”. Više možete saznati ovdje

Skip to content