NK Slatina uvjerljivo do titule na turniru gradskih klubova

Marijan Presečan prenio dojmove sa Svjetskog prvenstva gradonačelniku Ostrošiću
31/07/2017
Poziv vlasnicima nekretnina na području Grada Slatine
31/07/2017

NK Slatina uvjerljivo do titule na turniru gradskih klubova

Zajednica sportskih udruga grada Slatine organizirala je ovaj vikend nogometni turnir “Slatina 2017.” Domaćini turnira bili su Sladojevci i Donji Meljani.

Riječ je o sada drugom po redu turniru na kojem su nastupili nogometni klubovi sa područja Grada Slatine.

U skupini A koja se  igrala u Sladojevcima nastupili su: NK Slavonija Sladojevci, NK Kozice i NK Mladost Bakić dok su u skupini B igranoj u Donjim Meljanima snage odmjerili NK Meljani Donji Meljani i NK Slatina.

Nakon odigranih međusobnih susreta do finala u Sladojevcima došli su NK Slatina i domaćin NK Slavonija Sladojevci. Slatina je uvjerljivom pobjedom od 5 : 0 osvojila ovaj turnir. Za treće mjesto utakmica je igrana u Donjim Meljanima gdje i ovaj puta domaćin nije imao sreće pa je NK Mladost Bakić rezultatom 3 : 2 bio bolji od NK Meljena.

Izaslanik slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića, gradski vijećnik Saša Matijević, uz prisustvo Pave Pokupčića, predsjednika NK Slavonije Sladojevci, uručio je pehare za prvo i drugo mjesto dok je za osvojeno treće mjesto pehar uručio Željko Stipanić, tajnik Zajednice športskih udruga grada Slatine. (www. radioslatina.hr / Foto: R. Turkalj)

no images were found

 

Skip to content