NK Kozice osvojio turnir nogometnih klubova Grada Slatine

Završilo Kino pod zvijezdama
26.07.2018.
Utorak – Dan nacionalne sućuti u povodu smrti Olivera Dragojevića
31.07.2018.
Završilo Kino pod zvijezdama
26.07.2018.
Utorak – Dan nacionalne sućuti u povodu smrti Olivera Dragojevića
31.07.2018.

NK Kozice osvojio turnir nogometnih klubova Grada Slatine

sdr

U organizaciji Zajednice športskih Udruga Grada Slatine u protekla dva dana održan je turnir nogometnih klubova s područja Grada Slatine.
Na turniru koji se odigravao na dva terena nastupilo je šest ekipa, odnosno nogometni klubovi: Kozice, Meljani iz Donjih Meljana, „Mladost“ Bakić,  „Slatina“ I seniori, „Slatina“ II juniori i „Slavonija“ Sladojevc.

Prvoga dana turnira na nogometnom igralištu „Ivica Filković i Perica Sabo“ u Kozicama odigrane su tri utakmice:

Kozice – Slatina I 1:0
Slatina I – Meljani D. Meljani 7:0
Kozice – Meljani D. Meljani 1:1

Na nogometnom igralištu NK „Mladost“ u Bakiću također su igrane tri utakmice:

Slavonija Sladojevci – Mladost Bakić 2:3
Slatina II – Slavonija Sladojevci 2:0
Bakić – Slatina II 3:4.

Jučer je na nogometnom igralištu NK „Mladost“ u Bakiću odigrana utakmica za 3. i 4. mjesto gdje su se sastali NK „Mladost“ Bakić i NK Slatina I.
3. mjesto pripalo je ekipi slatinskih seniora uvjerljivom pobjedom od 3:8

Nakon odigrane utakmice pehare je kapetanima ekipa uručio predsjednik  Zajednice športskih Udruga Grada Slatine Davor Butorac.

Utakmica za 1. i 2. mjesto turnira odigrana je na nogometnom igralištu „Ivica Filković i Perica Sabo“ u Kozicama gdje su svoje snage odmjerili NK „Kozice“ i NK Slatina II.
Utakmica je započela vodstvom Slatine koja je već u prvih 15 minuta napunila kozičku mrežu s dva gola, što je bio poticaj Kozicama da preslože svoje snage te pokažu iskustvo koje je već i ranije bilo nagrađeno kada su osvojili županijsku ligu.
Kozičani su do poluvremena izjednačili rezultat, a potom u drugom poluvremenu zagospodarili terenom te odnijeli pobjedu rezultatom 5:2.

Slatinski strijelac oba zgoditka bio je Luka Šokac.
Među najistaknutijim igračima Kozica su Matko Filipović koji je ostvario 3 zgoditka, zatim Boris Zagorac, Ivan Medved i Marko Tkalčić s po jednim golom. Sjajnim obranama istaknuo se Slaven Zagorac, te Denis Bejuk koji je držao cijelu obranu i Boris Cvetković koji je zacementirao desnu stranu terena.

Za pobjedničku ekipu NK Kozice nastupili su: Slaven Zagorac. Denis Bejuk, Tomo Križić, Robert Revis, Perica Mijatović, Ivan Medved, Boris Zagorac, Franjo Hudoletnjak, Bernard Gardilo, Domagoj Zebec, Boris Cvetković, Darko Barišić, Matko Filipović, Zvonko Kiš, Tomo Dereš, Josip Hetrih, Tomislav Colarić, Darko Rakoš, Goran Hetrih, Marko Tkalčić i Dejan Tomić, pod vodstvom trenera Darka Barišića.

Na kraju utakmice ispred domaćina ekipe je pozdravio član Skupštine Zajednice športskih Udruga Grada Slatine Ilija Nikolića, te ispred Grada Slatine, zamjenik gradonačelnika Bojan Plantak koji je ujedno kapetanima momčadi uručio pehare. Tom je prigodom istaknuo:
„Sport je osnova za razvoj čovjeka i iznimno cijenim vaš trud koji ulažete u ovaj sport jer to je ljepota u životu na osnovi koje se gradi zdravlje i bit čovjeka. Stoga vam želim čestitati na uspjehu koji ste ostvarili na turniru, te puno uspjeha u daljnjim natjecanjima.“ (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content