Ministar rada i mirovinskoga sustava Tomislav Ćorić posjetio Slatinu

Danas je u Slatini provedena javnozdravstvena akcija „Udahni život zdravim plućima“
31/05/2017
Odobrena EU sredstva za sufinanciranje energetske obnove zgrade jaslica i sportske dvorane SŠ Marka Marulića u Slatini
01/06/2017

Ministar rada i mirovinskoga sustava Tomislav Ćorić posjetio Slatinu

Ministar rada i mirovinskoga sustava Tomislav Ćorić, danas je  obišao Virovitičko-podravsku županiju. Nakon sastanka sa županom Igorom Androvićem i gradonačelnikom Virovitice Ivicom Kirinom uputio se  u Slatinu te potom i u Orahovicu.

U Slatini ga je, u poduzeću Drvo-trgovina d.o.o., dočekao gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš zajedno sa direktorom Antunom Štefanovićem i članovima uprave. Ministra Ćorića, zajedno sa saborskim zastupnicima Josipom Đakićem i Vesnom Bedeković te županom VPŽ Igorom Androvićem i zamjenikom župana VPŽ Marijom Klementom,  domaćini su potom proveli kroz nove proizvodne pogone Drvo-trgovine koja trenutno zapošljava preko 200 radnika.

Gradonačelnik Roštaš je informirao  ministra o planovima proširenja proizvodnih pogona te o gradnji elektrane na šumsku biomasu, dok je direktor poduzeća Drvo-trgovina naglasio da je sva dobit poduzeća do sada uložena u razvoj proizvodnih pogona  i otvaranje novih radnih mjesta, a ne u isplatu investitorima.  Štefanović je također pohvalio napore ministra Tolušića za transparentnim  korištenjem sirovine hrvatskih šuma.

Nakon posjete Slatini i poduzeću Drvo-trgovina i poduzetničkoj zoni Turbina ministar je nastavio obilazak županije u Orahovici.

no images were found

Skip to content