Mališani DV Zeko utakmicom dali podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

U ponedjeljak 9. srpnja započinju javni radovi u Slatini
06.07.2018.
U Slatini održan Sabor UDVDR RH Podružnice VPŽ
07.07.2018.

Mališani DV Zeko utakmicom dali podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

dav

Budući je Svjetsko nogometno prvenstvo ovih dana top tema u cijeloj Hrvatskoj, tako je i u slatinskom Dječjem vrtiću Zeko nogometna euforija zahvatila kako dječake tako i djevojčice. Tim povodom polaznici DV Zeko odigrali su nogometnu utakmicu, želeći tako na svoj dječji zaigran i iskren način dati podršku hrvatskoj reprezentaciji.
Utakmicu su pratile i bodrile sve skupine uz navijačke pjesme, prigodne rekvizite i odličnu atmosferu.
Kao ni profesionalnim nogometašima mališanima nije zasmetala kiša koja se spustila tijekom utakmice te su kao pravi sportaši odigrali vrlo zanimljivu utakmicu do kraja. Bilo je tu prave borbe, golova, proklizavanja, penala…

Nakon utakmice mali sportaši okrijepili su se uz grickalice i prirodne sokove, a potom se uputili na presvlačenje iz sportske opreme u suhu odjeću u svojim skupinama.

Inače Dječji vrtić Zeko tijekom ljetnog perioda želi ukazati na važnost bavljenja sportom, kretanja i boravka na otvorenom već od najranije dobi, kako bi pozitivno utjecali na zdravlje, tjelesni razvoj, usvajanje motoričkih znanja te razvoj osobina i vještina kod svojih polaznika.

Prateći razvoj djece, njihove reakcije, interese, potrebe i želje, osmišljen je niz aktivnosti i kreativnih radionica s ciljem poticanja kretanja, vježbanja i aktivnog istraživanja spoznaja o prirodi.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content