Kreće obnova slatinskog kina koja uključuje novu digitalnu projekcijsku i audio opremu, te rasvjetu i stolice

Vidra prijavila projekt Panonski drvni centar kompetencija vrijedan 6 milijuna eura
03.03.2014.
Predstavljanje natječaja za primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije
04.03.2014.

Kreće obnova slatinskog kina koja uključuje novu digitalnu projekcijsku i audio opremu, te rasvjetu i stolice

S provedbom počinje projekt ART CBC (Art Revived Trough Cross-Border Connection of Slatina-Csurgo-Voćin-Virovitica) kojemu je prijavitelj Pučko otvoreno učilište Slatina, Projektni partner 1 Općina Csurgo u Mađarskoj, projektni partner 2 Turistička zajednica grada Slatine, projektni partner 3 VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Pridruženi partneri su Općina Voćin, Grad Slatina i Virovitičko-podravska županija.

Cilj projekta je stvoriti regionalni kulturni turistički proizvod i doprinijeti popularizaciji umjetnosti kroz organizaciju filmskih i kazališnih festivala u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Vrijednost projekta iznosi 436.682,93 EUR od čega su bespovratna sredstva 371.154,98 EUR. U 16 mjeseci provedbe osim organizacije filmskog festivala u Slatini i Voćinu, te kazališnog i gastro festivala u Csurgu, tri radionice za djecu, jedna od aktivnosti projekta je i obnova Kina u Slatini, za koji će se kroz projekt kupiti nova Digitalna oprema (projekcijska i audio oprema, rasvjetna tijela) i stolice. (ravidra.hr)

Skip to content