Književna večer DND Slatina na temu “Ljubav je…”

Slatina dobiva Glazbeno-umjetničku školu koja će se nalaziti u zgradi Starog kotara
14.11.2014.
Biciklisti iz D. Sela na putu za Vukovar stigli u Slatinu
15.11.2014.

Književna večer DND Slatina na temu “Ljubav je…”

U organizaciji Dječjeg foruma Mladost Društva “Naša djeca” Slatina održana je Književna večer na temu “Ljubav je…”. Književnoj večeri koja je održana u školskoj knjižnici OŠ Eugena Kumičića u kojoj se okupilo nekoliko desetaka učenika nazočili su gosti: pročelnik uredu Gradonačelnika Radenko Pavić, profesorica hrvatskog jezika u OŠ Josipa Kozarca i volonterka DND Slatina Zorica Varga, učiteljice također i volonterke DND Slatina Renata Grahovac, Ivana Strupar te Danka Šćepanović kao i nekoliko nastavnika predmetne nastave OŠ Eugena Kumičića.

Za ovu zanimljivu i nadasve poticajnu književnu večer u kojoj se doslovno tražio “stolac više”, zaslužna je profesorica hrvatskog jezika i voditeljica Dječjeg foruma Mladost Elvira Vujčić, zajedno sa svojim/našim forumašima. S obzirom na zanimljivo pripremljenu temu, pažnje nije nedostajalo. Nakon što su djeca DF pročitala zanimljive tekstove i stihove o ljubavi, izricanje tekstova o ljubavi nastavila su djeca iz publike.

Na sveopće zadovoljstvo, svatko je od nazočnih imao priliku na pripremljenom srcu nastaviti misao Ljubav je… te istu zalijepiti na školsku ploču. Sudionici su za sudjelovanje nagrađeni crvenim balonima i čokoladno-medenim srcima Djeca i odrasli rastali su se sa osmijesima na licima. Puni elana, forumaši su najavili nove aktivnosti o kojima ćemo Vas informirati nakon realizacije natječaja i izložbe likovnih i literarnih radova koja se otvara 20.11. u 20 sati, a koju su inicirali upravo slatinski Dječji forumi. (sp)

no images were found

Skip to content