Jan Mojzeš najbolji na međunarodnom natjecanju u Varaždinu

Predstavljena knjiga Miroslava Gazde – “Krvavi slatinski Uskrs”
28.03.2015.
Izmjene Plana nabave za 2015. godinu
31.03.2015.

Jan Mojzeš najbolji na međunarodnom natjecanju u Varaždinu

Nakon sto je osvojio 1. mjesto na regionalnom natjecanju i 1. mjesto na državnom natjecanju, mladi slatinski trubač Jan Mojzeš jučer je u Varaždinu na međunarodnom natjecanju “Varaždin Woodwind & Brass” osvojio upravo nevjerojatno prvo mjesto na trubi u B kategoriji za djevojcice i djecake do 13 godina starosti.
Korepetitorica bila je Veronika Hardy, koja je Jana pratila u izvedbi tri kompozicije s kojima je osvojio 99 bodova od 100 mogućih. Janov mentor i učitelj Zoran Vlajnic u pozivu za Radio Slatinu nije krio svoje zadovoljstvo postignutim uspjehom.
To je Janov uspjeh, to je moj uspjeh, ali to je i veliki uspjeh za Osnovnu glazbenu školu Slatina, rekao je Zoran Vlajnić, dodavši da je u Janovoj kategoriji nastupilo 16 djece iz 8 država.
Na Međunarodno natjecanje puhača Varaždin Woodwind & Brass prijavilo se ukupno 398 kandidata iz 9 država. Nastupili su glazbenici iz Hrvatske, Katara, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke, Švicarske, Austrije i Mađarske. (www.radioslatina.hr)

Skip to content