Imate 15 do 29 godina? Ispunite anketu Savjeta mladih Virovitičko- podravske županije i izrazite svoje probleme i očekivanja

Usmeno javno nadmetanje za zakup nekretnina u vlasništvu Grada Slatine
04.02.2016.
Održana redovita godišnja Skupština LAG Marinianisa
04.02.2016.

Imate 15 do 29 godina? Ispunite anketu Savjeta mladih Virovitičko- podravske županije i izrazite svoje probleme i očekivanja

Mladi su danas neizostavan segment društva koji svojim znanjem i kreativnošću mogu doprinijeti njegovom razvoju te je iznimno važno čuti njihov glas. U cilju promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih u Virovitičko-podravskoj županiji, kao savjetodavno tijelo Županijske skupštine djeluje Savjet mladih VPŽ.
Njihov program rada  usmjeren je u prvom redu na činjenicu da su mladi važan dio društva te polazi od toga da ta skupina ima svoje specifične potrebe, probleme, očekivanja, ambicije i zahtjeve. Županijski savjet mladih aktivnostima koje provodi nastoji stoga stimulirati društvenu integraciju mladih u Županiji.
Ispunjavanjem sljedeće ankete pomoći ćete im u otkrivanju problema koji su najviše prisutni u vašoj okolini te ujedno izraziti svoje želje i potrebe. Ispunjavanje ankete je anonimno i traje nekoliko minuta, a mogu ju ispuniti svi pripadnici dobne skupine od 15 do 29 godina.Podsjetimo, o aktivnostima Savjeta mladih možete se informirati putem Facebook stranice, gdje ćete ujedno naći i korisne preporuke o edukacijskim programima namijenjenim informiranju i obrazovanju mladih te općenito aktualnostima vezanima uz ovu dobnu skupinu. (www.vpz.hr)

Skip to content