I za novo 3D kino u Slatini cijene ulaznica i dalje izuzetno povoljne

Potpisan ugovor za izgradnju učionica za djecu s teškoćama u razvoju u sklopu projekta KFT
01.08.2014.
93 posto slatinskih gimnazijalaca upisalo fakultete
03.08.2014.

I za novo 3D kino u Slatini cijene ulaznica i dalje izuzetno povoljne

Radovi u sklopu provedbe ART CBC projekta, čiji je nositelj Pučko otvoreno učilište Slatina, a partneri su slatinska Turistička zajednica, Razvojna agencija Vidra i mađarska općina Csurgó privode se kraju. Projekt predfinancira Virovitičko podravska županija i Grad Slatina.

Ono što će sigurno zanimati buduće posjetitelje kino projekcija u renoviranom prostoru kino dvorane POU Slatina su cijene ulaznica za kino predstave.

Sama dvorana će zasjati novim sjajem i ponuditi novu razinu komfora svim gostima jer uređeni su sanitarni čvorovi, izvedeni su ličilački radovi, postavljeno je novo grijanje i hlađenje, i ono najbitnije – provedena je digitalizacija, koja uključuje 3D projektor, novi surround zvuk, rasvjetu i platno.

Da bi doživljaj bio potpun, posjetitelji će filmske pustolovine gledati iz udobnosti 206 novih komfornih kino sjedalica s ugrađenim držačima za kokice ili sok.

Ako ste pomislili da sve nabrojano znači i bitno skuplju kino ulaznicu, nema mjesta strahu jer cijene ulaznica će i dalje biti najniže u Hrvatskoj pa izgovora za nedolazak u kino definitivno nema.

Naime cijena ulaznice za “obične” filmove koji nisu u 3D tehnologiji bit će 5 kn (do sada je cijena bila 2 kn) a za 3D filmove cijena ulaznice bit će 10 kn. To će u praksi značiti da će kokice vjerojatno biti veća “investicija” od same kino ulaznice, a svatko tko je barem jednom posjetio 3D kina u Osijeku ili Zagrebu sigurno će primijetiti razliku i uštedu u kućnom budžetu.

Ovakve izuzetno popularne cijene kino ulaznica moguće su jer od jeseni 2012. godine Virovitičko – podravska županija sufinancira jedino kino u županiji, a ta akcija nastavlja se i dalje. (radioslatina.hr)

Skip to content