I mladi nogometaši Slatine sudjelovali u proslavi Dana grada

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća proslavljen Dan grada Slatine
01.09.2018.
Špoljar trijumfirao na šahovskom turniru
01.09.2018.

I mladi nogometaši Slatine sudjelovali u proslavi Dana grada

Danas su na Stadionu Antuna Tone Butorca svoje susrete 2. kola 2. nogometne lige ISTOK HNS Središta SJEVER odigrali početnici i mlađi pioniri Slatine i Suhopolja. Oba susreta igrala su se i kao dio obilježavanja Dana grada  Slatine. Najavljeni susret pionira ova dva kluba odgođen je i igrat će se u ponedjeljak.

U prvom susretu onom tzv. početnika  koji se igrao na malom igralištu stadiona bilo je i više nego uzbudljivo. Mladi Slatinčani su bez većih problema došli do visoke prednosti od čak tri gola razlike da bi se gosti potpuno vratili u igru u nastavku susreta. Iako su u posljednjim minutama i jedni i drugi imali dobre prigode rezultat se do konca utakmice nije promijenio. S obzirom na spomenuti minus i kasnije anuliranje istog naravno da su više razloga za slavlje imali mali Suhopoljčani vođeni trenerom Jurom Čubelićem.

Kod onih nešto starijih malih nogometaša razlika u klasi bila je i više nego vidljiva u korist slatinske selekcije čemu svjedoči i pomalo nestvarno visoka pobjeda Slatine od 15 naprama nula. Najefikasniji igrači Slatine bili su četverostruki strijelci Pipek i Kolembus, te trostruki strijelac Bubanović.

Osim nekoliko roditelja susret mlađih pionira došli su pogledati  i gradonačelnik Denis Ostrošić i njegovi bliski suradnici. (www.radioslatina.hr)

Skip to content