Hrvatsko društvo Ljubljana Gradu Slatini poslalo pismo zahvale

Razmjena udžbenika i školskog pribora u prostorijama gradske tržnice u četvrtak, 28.6.2018. godine od 16 do 18 sati
27.06.2018.
Mladi slatinski nogometaši posjetili gradonačelnika Ostrošića
29.06.2018.

Hrvatsko društvo Ljubljana Gradu Slatini poslalo pismo zahvale

Nakon što je prošlog tjedna biciklistička karavana u sklopu tradicionalnog biciklističkog „Puta prijateljstva Vukovar – Ljubljana“ posjetila Slatinu, danas je na adresu Grada Slatine stiglo pismo zahvale ispred Hrvatskog društva Ljubljana i voditelja karavane u kojem stoji:

„Želimo se zahvaliti gradonačelniku Grada Slatine Denisu Ostrošiću i njegovim suradnicima na vrlo sadržajnom i profesionalno pripremljenom programu, kao i na iznimnoj gostoljubivosti svih domaćina s kojima smo se susretali tijekom boravka na slatinskom području.
Mišljenja smo da protekla suradnja obogaćuje odnose domicilne i iseljene Hrvatske. Potpisivanjem povelje organizator i gradovi domaćini preuzeli su određene obaveze u vezi s organizacijom toga tradicionalnog projekta.
Želimo vam obilje uspjeha u budućem radu i zajedničkoj suradnji.
                                           Predsjednik Hrvatskog društva Ljubljana Filip Božić.“

Podsjetimo ova biciklistička karavana održana je ove godine po 16. put povodom dana državnosti Republike Hrvatske i Republike Slovenije te izgradnje međususjedskih mostova.
 „Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana“ organizira Hrvatsko društvo Ljubljana u Sloveniji s ciljem da se karavana podigne na višu promocijsku i kulturno prepoznatljivu razinu.

Ove godine u manifestaciju se osim Grada Slatine uključio i Biciklistički klub Slatina čiji su članovi na biciklima dočekali karavanu na ulasku u grad i ispratili na odlasku iz Slatine.(www.radioslatina.hr)

Skip to content