Kvartet Rucner posjetio Zavičajni muzej Slatina
30.09.2013.
Krenuo projekt OŠ Eugena Kumičića vrijedan 204.000 eura
30.09.2013.

Hermina Helt seniorska prvakinja Hrvatske

Nakon osvajanja prvog mjesta na Prvenstvu Hrvatske u uzrastu juniorki, članica Hrvačkog kluba Slatina, Hermina Helt to je ponovila i u uzrastu seniorki u kategoriji do 51 kilograma. Natjecanje je održano u Zagrebu, a uz Herminu nastupile su još Dijana Drokan koja se plasirala na drugo mjesto u kategoriji do 44 kilograma, te Dominika Horvat koja je u kategoriji do 54 kilograma bila treća. Hrvačice je na natjecanje vodio Borivoje Kocić.

I slatinski hrvači ”skupljali” su medalje. U Vrbovcu je održano Prvenstvo Hrvatske slobodnim stilom na kojem su nastupili Dragan Menčik, koji je u kategoriji do 60 kilograma osvojio treće mjesto, te Hrvoje Dukmenić koji je u kategoriji do 55 kilograma osvojio drugo mjesto. Hrvače je na natjecanje vodio Borivoje Kocić, dok su kao suci nastupili Mario Petrak i Josip Grahovac.

Ovog tjedna u Sarajevu se održava Svjetsko prvenstvo za veterane na kojem će nastupiti i Slatinčanin Josip Grahovac. Nakon mukotrpnih priprema, te skidanja tjelesne težine, Josip je spreman i u srijedu, 2. listopada kreće na put. Uz Josipa putuju i treneri Borivoje Kocić, Mario Petrak i Danijel Kolomaz. (icv.hr)

Skip to content