Kvartet Rucner posjetio Zavičajni muzej Slatina
30.09.2013.
Krenuo projekt OŠ Eugena Kumičića vrijedan 204.000 eura
30.09.2013.
Kvartet Rucner posjetio Zavičajni muzej Slatina
30.09.2013.
Krenuo projekt OŠ Eugena Kumičića vrijedan 204.000 eura
30.09.2013.

Hermina Helt seniorska prvakinja Hrvatske

Nakon osvajanja prvog mjesta na Prvenstvu Hrvatske u uzrastu juniorki, članica Hrvačkog kluba Slatina, Hermina Helt to je ponovila i u uzrastu seniorki u kategoriji do 51 kilograma. Natjecanje je održano u Zagrebu, a uz Herminu nastupile su još Dijana Drokan koja se plasirala na drugo mjesto u kategoriji do 44 kilograma, te Dominika Horvat koja je u kategoriji do 54 kilograma bila treća. Hrvačice je na natjecanje vodio Borivoje Kocić.

I slatinski hrvači ”skupljali” su medalje. U Vrbovcu je održano Prvenstvo Hrvatske slobodnim stilom na kojem su nastupili Dragan Menčik, koji je u kategoriji do 60 kilograma osvojio treće mjesto, te Hrvoje Dukmenić koji je u kategoriji do 55 kilograma osvojio drugo mjesto. Hrvače je na natjecanje vodio Borivoje Kocić, dok su kao suci nastupili Mario Petrak i Josip Grahovac.

Ovog tjedna u Sarajevu se održava Svjetsko prvenstvo za veterane na kojem će nastupiti i Slatinčanin Josip Grahovac. Nakon mukotrpnih priprema, te skidanja tjelesne težine, Josip je spreman i u srijedu, 2. listopada kreće na put. Uz Josipa putuju i treneri Borivoje Kocić, Mario Petrak i Danijel Kolomaz. (icv.hr)

Skip to content