U Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina predstavljena nova knjiga autorice Gordane Radaković

Badminton klub Flex i Turistička zajednica grada Slatine organiziraju “Slatina open”
07.12.2016.
Predsjednik Gradskog vijeća Robertino Repić sazvao 21. sjednicu Gradskog vijeća Grada Slatine
09.12.2016.

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina predstavljena nova knjiga autorice Gordane Radaković

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina, u četvrtak, 08.12.2016, predstavljena je osma po redu knjiga autorice Gordane Radaković.

U ovoj zbirci, Gordana je skupila najrazličitije humoreske o  najvažnijim  sporednim stvarima i situacijama u životu koje nam mogu poslužiti poput Kishonove kućne apoteke za zdrave, a djeluju tako što će sigurno izmamiti osmijeh na lice čitatelja čak i kada ga pogađaju u najosjetljiviju točku.

Gordana voli pisati i o sebi, svojoj djeci, suprugu, prijateljima, o svakidašnjim zgodama i nezgodama koje može doživjeti svaki čovjek te se stoga vrlo lako u njih i uživjeti.

Humor Gordane Radaković, kao i svaki dobar humor, ne priznaje nikakve zakonitosti. Tajna je u formi u kojoj je pisan. Kratkoj. Ephraim Kishon navodi kako treba poći od stvarnosti i tjerati stvari do apsurda. Zato vjerujemo u svaku njezinu  riječ. Gordana uvijek govori istinu ili još malo pa istinu

Iscrpnu recenziju naslova „Granulati minimalističkog teksta“ napisao je Ilija Matić koji je  knjigu i predstavljao.

Slatinskoj publici predstavila se  mag. teologije Marija Miškić iz Slavonskog Broda u ime udruge „Aldo“ za književnost i nakladništvo. Udruga   je do sada  izdala desetak knjiga.

Skip to content