Gradonačelnik Ostrošić za HRT: Slatina je dio Slavonije

Gradonačelnik Ostrošić sutra gostuje na HRT-u
10.10.2017.
Donacija prijatelja iz Francuske
12.10.2017.

Gradonačelnik Ostrošić za HRT: Slatina je dio Slavonije

Gradonačelnik grada Slatine Denis Ostrošić, zajedno s gradonačelnicom Malog Lošinja Anom Kučić, gostovao je u emisiji “Dobro jutro Hrvatska”.

U dijelu emisije pod nazivom “Lokalna samouprava”, u kojoj se javnosti predstavljaju lokalne samouprave iz cijele zemlje, gradonačelnik je predstavio Slatinu i ono po čemu  je naš grad poznat. Govorio je o brendiranju pjenušca Slatinski biser, povećanju sufinanciranja boravka djece u vrtiću, povećanju stipendija, o XXIII. međunarodnom  festivalu Dani Milka Kelemena, budućem kulturnom centru Milko Kelemen, razvoju strategije turizma, cikloturizma i lovstva, projektu aglomeracije, novom poduzetničkom inkubatoru,  podravskoj brzoj cesti Suhopolje-Slatina, poduzetničkim zonama, hrvačima, KUD-u Dika, udrugama….

Gradonačelnik je također predstavio i proizvode školskih zadruga, pčelara i malih poduzetnika te simbole grada  po kojima je Slatina poznata, a koji su se tijekom emisije, pomoću fotografija Roberta Turkalja i video uradaka Felbar studija,  predstavljali na platnu u pozadini.

Cijelu emisiju možete pogledati na stranicama HRT-a www.hrti.hrt.hr

www.slatina.hr, foto: screenshot HRT

no images were found

Skip to content