Gradonačelnik Ostrošić u Bakiću se susreo s predstavnicima NK Mladost i ŠRU Šaran

U punom jeku radovi na energetskoj obnovi zgrade slatinske Gradske uprave
27.08.2019.
Zbog proslave Dana grada za promet se zatvara dio ceste od kružnog toka do Zavičajnog muzeja
28.08.2019.

Gradonačelnik Ostrošić u Bakiću se susreo s predstavnicima NK Mladost i ŠRU Šaran

NK Mladost Bakić ove je godine unio dosta novosti u radu gdje su se svi članovi aktivno uključili kako bi potpomogli napredak svog kluba, te ga podigli na višu razinu. Tako su ostvarili brojna nova prijateljstva ali i uspostavili kvalitetnu suradnju s Gradom Slatinom uz čiju je potporu sanirano krovište na zgradi svlačionica, te natkrivena terasa čije je prokišnjavanje uzrokovalo štetu u prostorijama ispod terase odnosno u uredu i spremištu za opremu, u kojima sanacija tek predstoji.

Kako su protekli radovi na sanaciji uvjerio se gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić koji je jučer u pratnji pročelnika Stručne službe Krunoslava Šaraboka obišao prostorije kluba te s predsjednikom Zoranom Dubrovićem i članom Uprave Slavenom Zagorcem razgovarao o tekućoj problematici, ali i novim idejama i uspjesima kluba. Sastanku je prisustvovao i predsjednik DVD-a Bakić Leo Podboj.

U planu za iduću godinu uz sanaciju prostorija u prizemlju zgrade gdje su smještene svlačionice, tuševi i spremište, kao gorući problem istaknuta je potreba sanacije tribina koje su zbog utjecaja vremenskih (ne)prilika u jako lošem stanju.
Predsjednik kluba Zoran Dubrović izrazio je tom prigodom zadovoljstvo ostvarenom suradnjom, te uputio riječi zahvale gradonačelniku Ostrošiću i Gradu Slatini na potpori klubu.

Športsko ribolovna udruga Šaran Bakić također je, između ostalih, uz potporu Grada Slatine započela uređenje ribičkog doma, a u kojoj su fazi radovi gradonačelnika Ostrošića i pročelnika Šaraboka tijekom jučerašnjeg obilaska izvijestili su tajnik ŠRU Šaran Andrija Antolović i član Ivan Grahovac.

Glavnina radova je odrađena, predstoji uređenje sanitarnog čvora i kuhinje, završni radovi na elek. instalacijama, te fasadi i terasi zgrade što je u planu za iduću godinu.
Bakićki ribiči redovito uređuju okoliš ribnjaka tako da će se završetkom radova na ribičkom domu zaokružiti jedna lijepa priča ovog zanimljivog izletišta koje će služiti ne samo ribičima već i ostalim mještanima u raznim prigodama.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content