Gradonačelnik Ostrošić posjetio trening Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” – “Podravac”

Prijedlog polugodišnjeg izvještaja o izvršenju proračuna za 2017. godinu
23.08.2017.
Održan prvi sastanak koordinacijskog odbora Akcije “Gradovi-općine prijatelji djece, grad Slatina prijatelj djece”
23.08.2017.

Gradonačelnik Ostrošić posjetio trening Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” – “Podravac”

Gradonačelnik grada Slatine Denis Ostrošić i zamjenica gradonačelnika Sanja Mrzljak Jovanić jučer su u popodnevnim satima posjetili trening Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” – “Podravac” Sopje  čiji članovi se na travnatom terenu u ulici Vladimira Nazora pripremaju za nastup na  45. Olimpijadi starih sportova u Brođancima koja će se održati u nedjelju 27. kolovoza.

Neke od disciplina u kojima će se natjecati su: ringlanje, kozana, trke vrećama, trke šinjama, gađanje strijelom, povlačenje konopa. Nakon kratke demonstracije svake od disciplina od strane mladih članova udruge pod vodstvom trenera Joze Šantak, u nekim od njih su se okušali i sam gradonačelnik i njegova zamjenica.

Na Olimpijadi se očekuje oko 1000 natjecatelja koji dolaze iz 38 mjesta odnosno iz 7 županija Lijepe naše kao i nastup ekipe iz susjedne nam Bosne i Hercegovine. Povlačenje užeta, bacanje kamena s ramena, trčanje u vrećama, gađanje potkova, pucanje gandžijom, samo su neke od 22 discipline koje će biti zastupljene na ovogodišnjoj Olimpijadi. Uz to kao i svake godine bit će i popratni program – kiparska i slikarska kolonija, revijalno kuhanje čobanca te nastup brojnih kulturno-umjetničkih društava. (mk / Foto: Marijo Kokorić)

no images were found

 
Skip to content