Gradonačelnik obišao zimsku službu Slatina koma

Nacrt Proračuna 2021. sa Projekcijama 2022. i 2023. godine
17.11.2020.
Slatinčani obilježili Dan sjećanja na herojski grad Vukovar i Škabrnju
18.11.2020.
Nacrt Proračuna 2021. sa Projekcijama 2022. i 2023. godine
17.11.2020.
Slatinčani obilježili Dan sjećanja na herojski grad Vukovar i Škabrnju
18.11.2020.

Gradonačelnik obišao zimsku službu Slatina koma

Danas je gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić u pratnji pročelnika Upravnog odjela za razvoj grada Marina Kokorića posjetio tvrtku Slatina kom, koja između ostaloga skrbi i za prohodnost grada i prigradskih naselja u zimskim uvjetima.

Delegaciju Grada u Slatina komu su dočekali direktor Sanjin Hmelik, voditelj građevine ali i zimske službe Darko Lukačević, voditelj komunalne službe Dragutin Radočaj i glavni skladištar Zlatko Manceta.

Prilikom demonstracije voznog parka gradonačelnik je obišao radne strojeve, a djelatnici su ga upoznali s aktivnostima same zimske službe.

– Spremni smo kao i svake godine s postojećom mehanizacijom koju koristimo tijekom cijele godine, no pred sam početak sezone obavlja se pregled svih vozila na koja se montiraju ralice kako bi zimska služba bila spremna. To smo učinili i ove godine, gdje je to bilo potrebno obavljen je remont strojeva i opreme, a nabavljena je i dovoljna količina soli i sipine, – rekao nam je direktor Slatina koma Sanjin Hmelik te istaknuo kako je zimska služba ustrojena zajedno s dovoljnom količinom ljudstva, a već su dogovorena i dežurstva.

– Iako je sezona započela 15. studenoga, snijeg se još ne očekuje, no kada stignu prve pahulje mi ćemo ih spremno dočekati, – rekao je voditelj zimske službe Darko Lukačević te naglasio kako sezona zimske službe, službeno traje do 30. ožujka iduće godine, no ona se može i produžiti, ovisno o vremenskim prilikama.

– Vidjet ćemo kakva će biti zima, nadam se da neće biti gora nego proteklih nekoliko, no kada zimski uvjeti nastupe vjerujem da ovaj vozni park može bez problema zadovoljiti one osnovne potrebe Grada za čišćenjem nerazvrstanih cesta, nogostupa, parkirališta…, te da će zimska služba na zadovoljstvo svih obaviti sve potrebne, i veće i manje zahvate.
Radujem se što je već sada sve spremno s dovoljnim količinama agregata, radnih strojeva i ljudi, i mislim da spremni dočekujemo još jednu zimu, – zaključio je gradonačelnik Denis Ostrošić.
(www.radioslatina.hr)

 

 

 

Skip to content