Gradonačelnik Denis Ostrošić uručio priznanja najboljim “obiteljskim višebojcima”

Vlada RH: Država će 4 godine plaćati polovicu rate stambenog kredita do 100.000 eura mlađima do 45 godina i kojima će to biti prva nekretnina
08.06.2017.
Održan 4. Slatinski obrtnički sajam
11.06.2017.

Gradonačelnik Denis Ostrošić uručio priznanja najboljim “obiteljskim višebojcima”

Danas, 10. lipnja 2017. godine u organizaciji Društva „Naša djeca“ Slatina, Turističke zajednice grada Slatine i grada Slatine organiziran je 4. obiteljski višeboj. Višeboj je organiziran u suradnji s Atletskim klubom Slatina, OŠ Josipa Kozarca Slatina, OŠ Eugena Kumičića Slatina, Dječjim vrtićem Suncokret, Pučkim otvorenim učilištem Slatina, Restoranom Stari podrum i Radio Slatinom.

Na početku Višeboja, osim predstavnice DND Slatina, djecu i sve nazočne pozdravili su gradonačelnik grada Slatine Denis Ostrošić i direktorica Turističke zajednice grada Slatina Helena Hegediš.

U Višeboju je sudjelovalo deset ekipa (Zmajići, Škiljo, Ribice, Malci, Plavci, Una, Lulići, Trojica u trnju, Kremenko, Šomođi) koje su organizirale i vodile Tomislava Medved i Dorotea Santi, članice i predstavnice Atletskog kluba Slatina.

Nakon žustre, ali i vesele i opuštene borbe pobijedili su ipak malo brži i spretnijii (i možda malo stariji i mnogobrojniji), ali sve ekipe nagrađene su priznanjima i jednako vrijednim slatkim paketima  🙂

Priznanja ekipama uručio je gradonačelnik Denis Ostrošić, a volonterke DND Slatina zahvalnice svima koji su zaslužni za organizaciju ovog veselog događanja.

Osim priznanja za natjecanje, dodijeljene su i nagrade Pučkog otvorenog učilišta i restorana Stari podrum za najzanimljivija imena i najbolji styling ekipa.

Tijekom kratke pauze, djeca su se opustila uz pjesmu i ples. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content