Grad Slatina uvodi novo informatičko rješenje za upravljanje nepokretnom imovinom

Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma 31-1-2017
07.02.2017.
Igor Fazekaš ravnatelj Doma zdravlja VPŽ: Netočna je i neistinita informacija da se u gradu Slatini zatvara pedijatrijska ordinacija
08.02.2017.

Grad Slatina uvodi novo informatičko rješenje za upravljanje nepokretnom imovinom

U maloj vijećnici Gradske uprave Grada Slatine, u utorak 7. veljače, održana je prva u nizu radionica projekta „Upravljanja imovinom jedinica lokalne samouprave – Grad Slatina“.

Radionici su prisustvovali pročelnik Ureda gradonačelnika Grada Slatine Radenko Pavić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje prostorom Vesna Klement te djelatnici Gradske uprave koji su sastavni dio tima koji će vršiti unos i kontrolu  podataka u novom sustavu upravljanja nekretninama.

Grad Slatina će realizacijom ovog projekta implementirati informacijski sustav te dobiti digitalizirati registar nekretnina koji će olakšati i ubrzati pristup podacima i stvaranju izvještaja, odnosno služit će kao potpora za strateško upravljanje nepokretnom  imovinom Grada.

Radionicu su vodili Mladen Kolarek i Kristina Jezdić iz poduzeća „LibusoftCicom” čije će informatičko rješenje za upravljanje imovinom Grad Slatina i implementirati.(www.slatina.hr)

no images were found

 

Skip to content