Grad Slatina uspješno predstavljen na Viroexpu 2018.

Motiv prvu godinu položio s odličnim
25.02.2018.
Zimska služba Slatina Kom-a u borbi sa velikom količinom snijega
27.02.2018.

Grad Slatina uspješno predstavljen na Viroexpu 2018.

Jučer u večernjim satima svoja je vrata zatvorio 23. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo koji je ukupno ostavio odličan dojam kako na organizatore, tako i na izlagače i posjetitelje.

Grad Slatina je za ovogodišnji sajam osmislio predstavljanje zajedničkim nastupom sa slatinskim ustanovama, poduzetnicima i udrugama što je prema riječima gradonačelnika Denisa Ostrošića bio pun pogodak budući su na ovaj način predstavnici Grada Slatine i slatinski poduzetnici dodatno osnažili već dobru suradnju te uspostavili nove prijateljske i poslovne kontakte.

Podsjetimo uz Grad Slatinu, GRAS, i Turističku zajednicu grada Slatine predstavilo se 13 slatinskih poduzetnika i udruga: Gile vl. Ivan Gračan, Foto Vesna vl. Vesna Tkalec, Zlatna nit d.o.o., Stari podrum d.o.o., Tuzlak plet vl. Goran Tuzlak, UTZ Kontinental, Batavia d.o.o., Asel vl. Antun Srbić, Dječji centar Maja vl. Marica Šomođi, Ceh frizera Slatina, Željkini kolači vl. Željka Turopoli, OPG Dimirijević, te Udruga pčelara “Lipa” Slatina, s kojima su uz gradonačelnka Ostrošića sva tri dana sajma u ugodnom druženju bili i predsjednik Gradskog vijeća Dario Vrbaslija, zamjenici gradonačelnika Sanja Mrzljak Jovanić i Bojan Plantak, te pročelnici i djelatnici Gradske uprave.

I sami izlagači su izjavili kako su vrlo zadovoljni predstavljanjem i naravno posjetom potencijalnih kupaca i poslovnih suradnika.

Događanja na sajamskom prostoru Grada Slatine obogatio je i slatinski umjetnik Darko Venus Muppet gdje je u sklopu njegovog Projekta “Svršimo zajedno” a uz pomoć posjetitelja sajma nastalo jedno pravo umjetničko djelo.

Osim Grada Slatine i spomenutih ustanova, poduzetnika i udruga na Viroexpu su se predstavile samostalno i općine Čađavica i Sopje, te niz slatinskih ustanova, tvrtki i obrtnika.(www.radioslatina.hr)

no images were found

 

Skip to content