Grad Slatina – obavijest umirovljenicima o isplati božićnice u 2020. godini

Sjećanje na poginule hrvatske branitelje Slatine
31.10.2020.
Slatina kom, GRAS, Grad Slatina: Program edukacije iz područja održivog gospodarenja otpadom
04.11.2020.

Grad Slatina – obavijest umirovljenicima o isplati božićnice u 2020. godini

Umirovljenicima s najnižim mirovinama na području grada Slatine i ove će godine božićnica od 200 kuna uljepšati božićne blagdane.
Naime Grad Slatina će svim umirovljenicima koji imaju mirovinu do 2.000,00 kuna isplatiti božićnicu, što će zasigurno mnogima obogatiti blagdanski stol.
Kako bi ostvarili ovu gradsku pomoć, umirovljenici trebaju u Gradsku upravu dostaviti popunjen Zahtjev za ostvarivanje prava na božićnicu umirovljenika za 2020. godinu, uz koji je potrebno priložiti preslike:

  • odreska od mirovine za prethodni mjesec ili potvrdu o visini mirovine za prethodni mjesec izdanu od HZMO-a;
  • osobne iskaznice (obostrano);
  • dokumenta iz kojeg je vidljiv OIB umirovljenika ako OIB nije vidljiv na osobnoj iskaznici.
  • i tekućeg računa + IBAN tekućeg računa.

Umirovljenici Zahtjev s potrebnom dokumentacijom zbog situacije s koronavirusom mogu dostaviti poštom na adresu Grada Slatine, Trg sv. Josipa 10, Slatina ili na email gradska.uprava@slatina.hr.

Ukoliko to nisu u mogućnosti Zahtjev s pripremljenom dokumentacijom mogu dostaviti i u Gradsku upravu Grada Slatine na adresi Trg sv. Josipa 10 svakog radnog dana od 8,00 do 14,00 sati, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera (trebaju sa sobom ponijeti masku).

Obrazac Zahtjeva može se preuzeti sa službene stranice Grada Slatine www.slatina.hr, ispod teksta ove obavijesti ili osobno u Gradskoj upravi gdje se mogu dobiti i sve dodatne informacije radnim danom od 7 do 15 sati, na broj 033/551-357.

Božićnica će se isplaćivati u visini od 200,00 kuna u vremenskom razdoblju do 31. prosinca 2020. godine na tekuće račune umirovljenika.

Grad Slatina na ovaj način želi umirovljenicima s najnižim mirovinama sretan i blagoslovljen Božić.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

Zahtjev za ostvarivanje prava na božičnicu umirovljenika

 

Skip to content