Grad Slatina i ove godine sudjeluje na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2022.

Odluka o prihvatu ponude za kupnju k.č.br. 1775/1 u k.o P. Slatina
29.06.2022.
Doživjeti stotu: Održana druga akcija Nordijskog hodanja
02.07.2022.

Grad Slatina i ove godine sudjeluje na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2022.

Danas je u prostorima Posjetiteljsko-interpretacijskog centra „EPIcentar SEQUOIA Slatina“ održan radni sastanak s predstavnicima poduzetnika s područja Grada Slatine s ciljem zajedničkog predstavljanja na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2022.

S planom i programom ovogodišnjeg nastupa na VIROEXPO 2022. nazočne je upoznao djelatnik Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine, Jurica Culej koji se tom prilikom zahvalio nazočnima na dosadašnjim predstavljanjima koja su bila i više nego uspješna.

Isto tako ovoga je tjedna održan i radni sastanak s poduzetnicima sa slatinskog područja koji su ujedno i nositelji razvoja grada. Tom su se prilikom razmijenila iskustva te dale smjernice za unaprjeđenje suradnje između jedinice lokalne samouprave i slatinskih poduzetnika. Kako je dogovoreno na sastanku, susreti predstavnika Grada Slatine i poduzetnika biti će organizirani svakoga mjeseca, a sve s ciljem poboljšanja suradnje i uvjeta za razvoj poduzetništva na području Grada Slatine.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content