Grad Slatina i Feliks d.o.o. zaključili Ugovor o zbrinjavanju napuštenih i izgubljenih životinja na slatinskom području

Započeli radovi na energetskoj obnovi zgrade jaslica DV Zeko Slatina
03.07.2018.
Potpisan Ugovor o rekonstrukciji ceste za Golenić vrijedan 7,3 milijuna kuna
04.07.2018.

Grad Slatina i Feliks d.o.o. zaključili Ugovor o zbrinjavanju napuštenih i izgubljenih životinja na slatinskom području

dav

Temeljem Odluke Gradskog vijeća Grada Slatine o izboru pravne osobe kojoj će se povjeriti obavljanje komunalnih poslova skloništa za životinje na području Grada Slatine na temelju pisanog ugovora objavljenog u Službenom glasniku Grada, broj 5/18, danas su gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i direktor Feliksa d.o.o. za veterinarske usluge i trgovinu iz Virovitice Oliver Rajković, sklopili Ugovor o povjeravanju obavljanja komunalnih poslova skloništa za životinje za područje Grada Slatine za razdoblje od četiri godine 2018-2022.

Feliks d.o.o. upravlja jedinim registriranim skloništem za životinje na području Virovitičko-podravske županije – Skloništem za životinje Virovitica, na lokaciji u Ulici Matije Gupca 63 u Virovitici (prostor bivše vojarne u Virovitici) te je zaključenjem ovog ugovora Grad Slatina ispunio zakonsku obvezu da pružatelj usluge skloništa mora biti s područja pripadajuće županije (čl.62. st.4.  Zakonu o zaštiti životinja, NN RH broj 102/17).

Ugovorena godišnja cijena za obavljanje poslova skloništa za životinje iznosi 330.000,00 kuna s uključenim PDV-om, a obuhvaća kompletnu uslugu zbrinjavanja napuštenih i izgubljenih životinja, uz osiguran smještaj u skloništu za 75 napuštenih životinja godišnje. Isto tako Feliks d.o.o. preuzima obvezu traženja vlasnika napuštenih i izgubljenih životinja, kao i aktivnu provedbu udomljavanja životinja smještenih u skloništu uz obveznu kastraciju, cijepljenje i mikročipiranje pasa prije udomljavanja.

Primanje prijava o napuštenim i izgubljenim životinjama s područja Grada Slatine  usmjereno je prvenstveno preko komunalnog odsjeka  Grada Slatine, a prijave se primaju na e-mail: gradska.uprava@slatina.hr, mob. 099/216-4349, odnosno u hitnim slučajevima putem službe 112, policije te veterinarske inspekcije uz prethodnu suglasnost ovlaštene osobe Grada Slatine. (www.radioslatina.hr)

no images were found

 

Skip to content