Glasnici istine ove godine trče maraton Čavoglave-Knin

Općina Sopje se podjelom zastava RH priprema za Dan Domovinske zahvalnosti
30.07.2015.
Slatina kom počinje sa odvozom Biootpada
31.07.2015.

Glasnici istine ove godine trče maraton Čavoglave-Knin

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te 20.obljetnice VRA “Oluja” udruga maratonaca Vpž “Glasnici istine organizirala je za  05.08 memorijalni maraton od Čavoglava do Knina u dužini od 38 km.

Isti je uvršten u službeni Program proslave obilježavanja Dana pobjede kojim je predviđen dolazak maratonaca u Knin na stadion Nk Dinare u 17.30 sati.
Start maratona će biti u 13.00 sati ispred crkve hrvatskih mučenika u Čavoglavama u kojoj će se prije početka maratona u 10.00 sati održati sv .Misa u povodu Dana pobjede te ujedno i Dana Čavoglava i na kojoj će biti nazočni i Glasnici istine te gdje će fra Ilija Mikulić ,župnik župe sv.Ilije u Kljaki blagosloviti novu zastavu udruge Glasnici istine.

Glasnici istine pozivaju sve braniteljske udruge kao i sve osobe sa područja Virovitičko-podravske županije koji će biti u Kninu da ih dočekaju na ulasku u stadion.
“Bilo bi nam drago da nas dočekaju pored ostalih i što veći broj naših iz Vpž koji će doći na proslavu Dana pobjede u Knin.Glasnici istine su već nebrojeno puta bili svugdje po Hrvatskoj gdje su sudjelovali na memorijalnim maratonima ambasadori svojih mjesta iz kojih dolaze kao i Virovitičko-podravske županije.Devet maratonaca iz Vpž trče sami ovaj maraton,zbog toga ponos sviju nas iz Vpž mora biti veći.Maratonci će u Knin ući u pratnji mnogobrojnih motociklista predvođeni Markom Perkovićem Thompsonom.” -riječi su “vođe” Glasnika istine, slatinčanina Pave Tutenova.
Glasnici istine se zahvaljuju svima koji su im do sada pomogli odnosno ponudili pomoć u odlasku za Knin .

Skip to content