Glasnici istine ove godine trče maraton Čavoglave-Knin

Općina Sopje se podjelom zastava RH priprema za Dan Domovinske zahvalnosti
30.07.2015.
Slatina kom počinje sa odvozom Biootpada
31.07.2015.
Općina Sopje se podjelom zastava RH priprema za Dan Domovinske zahvalnosti
30.07.2015.
Slatina kom počinje sa odvozom Biootpada
31.07.2015.

Glasnici istine ove godine trče maraton Čavoglave-Knin

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te 20.obljetnice VRA “Oluja” udruga maratonaca Vpž “Glasnici istine organizirala je za  05.08 memorijalni maraton od Čavoglava do Knina u dužini od 38 km.

Isti je uvršten u službeni Program proslave obilježavanja Dana pobjede kojim je predviđen dolazak maratonaca u Knin na stadion Nk Dinare u 17.30 sati.
Start maratona će biti u 13.00 sati ispred crkve hrvatskih mučenika u Čavoglavama u kojoj će se prije početka maratona u 10.00 sati održati sv .Misa u povodu Dana pobjede te ujedno i Dana Čavoglava i na kojoj će biti nazočni i Glasnici istine te gdje će fra Ilija Mikulić ,župnik župe sv.Ilije u Kljaki blagosloviti novu zastavu udruge Glasnici istine.

Glasnici istine pozivaju sve braniteljske udruge kao i sve osobe sa područja Virovitičko-podravske županije koji će biti u Kninu da ih dočekaju na ulasku u stadion.
“Bilo bi nam drago da nas dočekaju pored ostalih i što veći broj naših iz Vpž koji će doći na proslavu Dana pobjede u Knin.Glasnici istine su već nebrojeno puta bili svugdje po Hrvatskoj gdje su sudjelovali na memorijalnim maratonima ambasadori svojih mjesta iz kojih dolaze kao i Virovitičko-podravske županije.Devet maratonaca iz Vpž trče sami ovaj maraton,zbog toga ponos sviju nas iz Vpž mora biti veći.Maratonci će u Knin ući u pratnji mnogobrojnih motociklista predvođeni Markom Perkovićem Thompsonom.” -riječi su “vođe” Glasnika istine, slatinčanina Pave Tutenova.
Glasnici istine se zahvaljuju svima koji su im do sada pomogli odnosno ponudili pomoć u odlasku za Knin .

Skip to content