FOTO: Upravna zgrada Grada Slatine poprima novo naličje

Drugo prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za pripremu i provedbu postupka javne nabave “Radovi na uređenju EPIcentar Sequoia”
29/07/2019
Čestitka gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja
04/08/2019

FOTO: Upravna zgrada Grada Slatine poprima novo naličje

U punom su jeku radovi u sklopu projekta „Energetska obnova zgrade uprave Grada Slatine“.
Riječ je o radovima u okviru kojih se planira obnoviti vanjska toplinska ovojnica zgrade, obaviti hidroizolacija, ugradnja vanjskih vrata i prozora te strojarske mjere za poboljšanje sustava grijanja i hlađenja.

Pri kraju su radovi na hidroizolaciji, odnosno sanaciji kapilarne vlage u suterenu i prizemlju zgrade, koji uključuju injektiranje hidroizolacije u temelje.
U tijeku su radovi na ugradnji novih prozora koji su za sada postavljeni na zapadnom pročelju zgrade, koje gleda prema Parku 136. slatinske brigade, te pročelju okrenutom prema glavnoj prometnici, a započeli su i radovi na samoj fasadi, odnosno izolaciji vanjskih zidova ugradnjom kamene vune.

Projekt koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa konkurentnost i kohezija, te sredstvima Grada Slatine, ukupne je vrijednosti 5.588.709,75 kuna s PDV-om.
(www.radioslatina.hr)