Društvo “Naša djeca” održalo Redovnu izbornu godišnju Skupštinu

Grad Slatinu posjetili predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU (MRRFEU)
03.02.2018.
Opis poslova radnog mjesta, podaci o plaći, način testiranja i vrijeme i mjesto testiranja kandidata i pravila o provedbi postupka provjere znanja i sposobnosti kandidata prijavljenih na natječaj : VIŠI REFERENT ZA PROTOKOL I ODNOSE S JAVNOŠĆU
06.02.2018.

Društvo “Naša djeca” održalo Redovnu izbornu godišnju Skupštinu

Društvo “Naša djeca” Slatina u subotu 3. veljače u Hrvatskom domu u Slatini održalo je Redovnu izbornu godišnju Skupštinu na čijem su početku sve prisutne svojim nastupima razveselila djeca odnosno članovi Dječjeg kutka Veseli sat: Slatina, Nova Bukovica, Senkovac i Josipovo.

Mnogobrojne članove, suradnike i goste pozdravila je predsjednica DND Snježana Pačarić nakon čega su putem prezentacija uslijedila izvješća o radu u protekloj godini kao i plan rada za 2018. Društva Naša djeca Slatina, Dječjih kutaka Veseli sat: Slatina, Senkovac, Nova Bukovica i Josipovo, zatim Dječjih foruma: Mladost OŠ Eugena Kumičića Slatina i Osmijeh OŠ Josipa Kozarca Slatina te Dječjeg zbora Raspjevani mališani. Podnesena su izvješća i o projektima koji su u tijeku poput projekta “Volontiram, srce diram”…

Tako su nazočni mogli vidjeti kako su djeca tijekom 2017. godine sudjelovala na brojnim društvenim događanjima, natjecanjima, priredbama, radionicama, igraonicama, radnim akcijama, edukacijama, predavanjima, projektima…, a plan u ovoj godini je nastaviti rad s još bogatijim sadržajima.

Budući je ovogodišnja Skupština bila i izborna izabrano je novo rukovodstvo u  radnim tijelima Društva dok je za predsjednicu ponovno izabrana Snježana Pačarić. Dopredsjednica je Sanja Bošnjak. Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena.

Nazočne je u ime Grada Slatine pozdravila zamjenica gradonačelnika Sanja Mrzljak Jovanić, te pohvalila izuzetan rad i mnogobrojne aktivnosti Društva kroz čitavu prošlu godinu. U nadi nastavka dobre suradnje između Grada i DND naglasila je kako se ovdje vidi veliki trud i zalaganje svih sudionika posebice djece i njihovih roditelja, tim više što se sve to radi s djecom i za djecu.

Na kraju su mnogobrojnim pojedincima i ustanovama zaslužnima za sudjelovanje u aktivnostima te za potporu radu Udruge dodijeljene zahvalnice. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content