Dođite na Sajam „Kako su radili naši stari“ u nedjelju 2. rujna

Grad Slatina poziva građane na akciju Zelena čistka 2018.
29.08.2018.
„Zelena čistka 2018“ – obavijest o Akciji
30.08.2018.

Dođite na Sajam „Kako su radili naši stari“ u nedjelju 2. rujna

Grad Slatina, Turistička zajednica Grada Slatine i Savjetodavna služba Slatina organizatori su manifestacije “Kako su radili naši stari”, koja će se održati u nedjelju 2. rujna od 9:30 do 18 sati u Parku 136. slatinske brigade u okviru obilježavanja Dana grada Slatine i 721. obljetnice prvog pisanog spomena imena Slatine.
Nakon svečanog otvorenja slatinska Udruga Ličana „Vila Vlebita“ priprema lički doručak.
U zabavnom programu nastupit će polaznici Dječjeg vrtića Zeko, učenici slatinskih osnovnih škola Josipa Kozarca i Eugena Kumičića, te Klub ritmičke gimnastike „Pirueta“ iz Virovitice.
Održat će se i Aukcija likovnih radova DND Slatina, kao i još jedan Dječji kutak „Veseli sat“, a sajmom će prošetati i članovi kulturno-umjetničkih društava u sklopu 24. smotre folklora.
Prema najavi organizatora, posjetitelji manifestacije moći će vidjeti, između ostaloga, preradu lana i rad na tkalačkom stanu, vještine heklanja i štrikanja, te brojne starinske običaje, a moći će također kušati domaći pekmez, rakiju, pečenjake…

Medijski pokrovitelj je Radio Slatina.
Svi zainteresirani za sudjelovanje na Sajmu još uvijek mogu popuniti prijavnicu koja se nalazi u prilogu i dostaviti ju u jedan od ureda organizatora. (www.radioslatina.hr)

Prijavnica Kako su radili naši stari-1

Skip to content