Slatinske dječje maškare održat će se 28. veljače

Obavijest o održavanju Izložbe vina slatinskog vinogorja 2017.
10.02.2017.
Županija dobila 5.595.000,91 kuna za obnovu ambulanti u Cabuni, Čačincima, Vaškoj, Gradini, Turanovcu, Slatini i Pitomači, te nabavu opreme za još 38 ordinacija
11.02.2017.

Slatinske dječje maškare održat će se 28. veljače

I ove godine Turistička zajednica grada Slatine organizirat će, u utorak 28. veljače,  dječje maškare u gradu

Očekujemo tih dana  vrlo hladno i promjenjivo vrijeme, pa neće biti velike povorke gradskim ulicama. Povorka će se formirati kao i do sada od Vatrogasnog doma, proći pokraj Gradskog parka, i doći u POU Slatina, gdje će djeca pogledati kazališnu predstavu koju sponzoriraju POU Slatina i TZ grada Slatine. U programu će nastupiti i Mali zbor Osnovne glazbene škole Slatina s voditeljicom Andreom Kligl. Na repertoaru će se naći pjesme autorice Tamare Dorić Majer, naše slatinčanke.

U povorci će sudjelovati djeca slatinskih dječjih vrtića “Zeko” i “Suncokret”, učenici osnovnih škola “Eugen Kumičić” i “Josip Kozarac”, te polaznici Društva “Naša djeca” Slatina. Dobrodošla su i sva djeca koja žele sudjelovati u povorci, a nisu polaznici navedenih ustanova.

Ovogodišnje Maškare održat će se prema sljedećem rasporedu:

  • 8:45 maskirani sudionici bi trebali početi sa formiranjem kolone, dok bi kolona trebala krenuti u 9:00 sati gore navedenom rutom. Nakon što se djeca smjeste u gledalištu,počet ćemo s programom
  • 9:20 sati Mali zbor OGŠ Slatina, voditeljice Andrea Kligl i Sara Mojzeš
  • 9:40 započela bi dodjela Priznanja za najljepše dječje maske (DV Zeko, DV Suncokret, OŠ Josipa Kozarca, OŠ Eugena Kumičića, DND Slatina)
  • 10:00 sati predstava za djecu u POU Slatina, kazališta Šareni svijet iz Zagreba.

U slučaju lošeg vremena, odnosno kiše, otkazujemo SAMO povorku, dok će se program u POU Slatina održati kao što je i predviđeno. U tom slučaju djeca trebaju doći u POU Slatina do 9:00 sati.

Pozivamo i svu djecu koja nisu polaznici slatinskih vrtića i škola, da slobodno sudjeluju u povorci , te da dođu pogledati kazališnu predstavu.

 

        Direktorica Turističkog ureda
                                                                             Helena Hegediš,  prof.

Skip to content