Dan Grada Slatine i ove godine donosi vrlo bogat program

JAVNI POZIV zaštićenim najmoprimcima, zaštićenim podstanarima i predmnijevanim najmoprimcima koji stanuju u stanovima koji nisu u vlasništvu Grada Slatine
20.08.2018.
Grad Slatina i MO „Kralj Zvonimir“ Slatina nastavlja dobru suradnju
22.08.2018.

Dan Grada Slatine i ove godine donosi vrlo bogat program

sdr

Danas je u maloj vijećnici Grada Slatine održan još jedan u nizu radnih sastanaka na kojemu se razgovaralo o programu povodom proslave Dana Grada Slatine.
Sastanku su uz gradonačelnika Denisa Ostrošića ispred Grada Slatine nazočili pročelnici: Stručne službe Krunoslav Šarabok i Upravnog odjela za razvoj Grada Marin Kokorić, voditeljica odsjeka za gospodarstvo Vera Radaš i stručna suradnica Emina Desančić, zatim predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Dario Vrbaslija, te predstavnici brojnih gradskih institucija: direktorica slatinske Turističke zajednice Vanja Lazić, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Danije Fabric Fabijanac, ravnatelj slatinske Industrijsko obrtničke škole Mladen Graovac, ravnatelj Glazbene škole Milka Kelemena Antonio Brzica, ravnateljica Dječjeg vrtića Zeko Sanela Valpovac, kustosica Zavičajnog Muzeja Slatina Martina Gavran te ispred Gradske knjižnice i čitaonice Slatina Jovana Prpić. 

Na sastanku je dogovoren okvirni višednevni program obilježavanja Dana Grada Slatine koji će započeti 24. kolovoza predstavom za djecu „Šareni svijet“, a trajat će do 16. rujna.
Ovogodišnji bogati program obuhvaćat će brojna sportska i kulturno-zabavna događanja, te manifestacije različitih sadržaja, od glazbenih koje Slatinčanima i njihovim gostima donosi brojne koncerte, preko izložbi, revija i predavanja do kulinarskih poput Fišijade i Otvorenog prvenstva u kuhanju čobanca.

Udruge i klubovi koji su i prijašnjih godina sudjelovali u obilježavanju Dana grada pripremaju svoje ranije zacrtane aktivnosti.

Tako će se između ostaloga i ove godine održati Festival slatinskih talenata, likovna kolonija, radionica joge, moto susreti, biciklijada, rolijada, sportske igre, nogometne i rukometne utakmice, turniri u hrvanju, tenisu i streljaštvu, a tu su neizostavno Smotra folklora i Sajam „Kako su radili naši stari“.
Ove godine Dane Grada Slatine uveličat će i manifestacija Dani indijske kulture.

Uvertira proslave uoči Dana grada 1. rujna bit će ponoćni vatromet, dok će na taj dan program započeti jutarnjom budnicom Gradske glazbe Slatina.
Iz cjelodnevnog programa izdvajamo manifestaciju imena „Pjenušac se vraća kući“ koja će zaokružiti jednu lijepu priču o Slatini.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content