Članice taekwondo kluba Slatina posjetile gradonačelnika Roštaša

LAG-u Marinianis dodijeljeno gotovo milijun eura
17/02/2017
Potpisan Kolektivni ugovor za zaposlenike Grada Slatine
17/02/2017

Članice taekwondo kluba Slatina posjetile gradonačelnika Roštaša

Gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš danas je u  maloj vijećnici Gradske uprave primio članice Taekwondo kluba Slatina koje su na nedavno održanom međunarodnom natjecanju u Kickboxu u Karlovcu ostvarile izvrsne rezultate.

Trener Stjepan Gal je gradonačelniku prenio dojmove  sa natjecanja pritom istaknuvši da se vidi kojim intenzitetom i strašću se trenira u Slatini. Gal je istaknuo da Una Maravić i Stefany Barich mogu biti najbolje u svojoj kategoriji na svijetu, pošto su na natjecanjima do sada pobjeđivale i svjetske prvakinje. Tome svjedoči i činjenica da je Una osvojila zlatnu medalju i da je proglašena za najbolju juniorku turnira, pritom ne izgubivši niti jedan jedini bod.

Podsjetimo Una Maravić je u juniorskoj kategoriji osvojila  prvo mjesto u light contactu i proglašena je za najbolju juniorku turnira u light contactu. Drugo mjesto u svojim kategorijama su osvojile Eva Gal, Stefany Barich i Iskra Čvek, a treće mjesto Tea Ivanković  i Dorothea Barich..

Gradonačelnik Roštaš je mladim sportašicama čestitao na ostvarenom uspjehu te im podijelio prigodne poklone  i poželio puno uspjeha na budućim natjecanjima.(www.slatina.hr)

Skip to content